Adakah Fail Kuku Elektronik Ini Bekerja Lebih Baik Daripada Model Standard?

Terdapat satu titik ketika saya terobsesi dengan seni kuku. Beberapa tahun yang lalu, saya jarang menghabiskan berjam-jam melukis corak bertema ke kuku saya, yang biasanya mempunyai satu tan rhinestones yang dilekatkan pada setiap satu menjelang akhir proses keseluruhan. Kemudian hampir semalaman, saya hanya selesai dengannya. Saya telah melukis bunga-bunga yang kecil dan kerap tidak sekata ke tempat-tempat yang tidak munasabah seperti jari merah jambu saya, lacquers legu warna pepejal menggantikan cetakan dan unsur-unsur 3D yang saya gemetar selama hampir setahun berturut-turut, dan ada kalanya saya melancarkan kerja dengan kuku yang benar-benar kosong. Tidak lama kemudian, saya mula mendengar bisikan bahawa seni kuku mungkin atau mungkin tidak mati. Walaupun saya suka melihat kuku stiletto telanjang Lana Del Rey, kesejukan sering mendapat yang terbaik daripada saya, dan walaupun saya merasa seperti mencuba rupa, saya biasanya akan memukul setiap fail tunggal dan penyangga di apartmen saya ke titik tidak ada pulangan. Walau bagaimanapun, apabila Sistem Penjagaan Kuku Elektronik Amopé ($ 40; target.com) menyeberangi meja saya, saya fikir fail kuku yang dikendalikan bateri cukup untuk menarik saya keluar dari kemerosotan saya atau sekurang-kurangnya, membuatkan saya berasa seperti Judy Jetson.

Elektrik Nail File - Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Adakah Nail Art Officially Dead?

Alat ini dilengkapi dengan tiga lampiran; fail, penampan, dan pencukur. Selepas saya melepaskan bateri dan melampirkan fail itu, saya menghidupkannya dan dapat membentuk semua kuku saya di bawah 10 minit. Biasanya, membentuk mereka menjadi bentuk badam adalah tugas yang mengambil masa hampir setengah jam, dan mengharuskan saya untuk menukar fail separuh selepas pemberian pertama. Memudar dan bersinar kuku saya semudah itu. Anda hanya memegang penampan atau pencuci di bahagian atas digit anda, dan biarkan alat itu melakukan semua yang lain. Bagi seseorang yang malas seperti saya dengan rutin manicure DIY, Sistem Penjagaan Kuku Elektronik adalah penjimat jiwa, dan semua 10 kuku saya telah difailkan sepenuhnya, diperah, bersinar, dan dicat dengan baik sebelum saya bertemu dengan rakan-rakan saya kemudian malam itu. Saya tidak boleh berjanji akan pernah memakai kuku Hello Kitty yang dicetak sekali lagi untuk sepanjang hidup saya-Maksud saya, saya berumur 27 tahun, kerana menangis dengan kuat-tetapi sekurang-kurangnya alat Amopé akan memotivasi saya untuk mencuba tangan saya di manicure separuh-baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 60

map