Adakah Ia Bahkan Musim Panas Tanpa Kim Kardashian di Bikini Thong?

Sekiranya anda belum berada di luar kebelakangan ini, ia panas. Suka, sungguh, sangat panas. Suka sangat panas sehingga tahun 2018 sudah pasti akan menjadi tahun keempat terpanas. Tetapi walaupun begitu, kami tidak begitu musim panas itu secara rasminya tiba.

Anda lihat, walaupun terdapat banyak bil dolar yang kami habiskan untuk gelas yang baru diturunkan dari rosé yang diluluskan milenium, dan walaupun hakikat bahawa Ariana Grande telah mengeluarkan senarai main pop musim panas (melihat anda, Pemanis), kami tidak menyeberang segalanya itulah-pasti-musim panas senarai semak. Titik peluru yang hilang? Kim Kardashian dalam pinggang yang tinggi, ‘bikini thong gaya 90an.

Kim Kardashian
AM / SplashNews.com

Iaitu, sehingga Ahad, bila – anda meneka – Kim Kardashian melanda pantai Miami dengan pinggang tinggi, ’90an gaya bikini thong. Sudah tentu, usahawan dan ibu kepada tiga sudah menghabiskan masa berjam-jam musim ini. Hanya minggu lalu, dia melayari perahu dengan warna merah jambu yang terang, neon Chanel onesie yang membuatkan kami sedikit bingung tentang sama ada ia adalah yang dia pakai di tempat pertama. Tetapi kita belum lagi melihat Puan Barat dalam sesuatu … perhatian-meraih … seperti bikini Dior vintaj yang terkenal yang dia pakai di Mexico tahun lepas.

BERKAITAN: Komitmen sebenar Kim Kardashian adalah untuk Rambutnya – ‘Til Death Do Them Part

Semuanya berubah pada hujung minggu, ketika Kardashian difoto bercantum untuk foto bersama lama Pal Larsa Pippen. Ya, Kim kelihatan seperti seorang avatar yang luar biasa dari sebuah filem sci-fi yang tidak boleh dilepaskan dipanggil sesuatu, Penjaga Calabasas. Rambut dia? Ia menyalurkan Ariana Grande. Kulitnya? Kulit tannya bercahaya di bawah matahari. Itu $ 195 Minimale Animale dua keping? Ia boleh menjadi milik anda jika anda ingin mencipta rupa.

Walau bagaimanapun, persoalan yang paling penting ialah: ini benar-benar musim panas tanpa Kim Kardashian dalam bikini thong? Tidak, tidak, tidak. Sekarang, musim telah tiba secara rasmi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map