Adakah Inovator Kecantikan Ini Really Work?

Alat yang mendakwa untuk melicinkan selulit atau zap kedutan? Kami bermain polis yang buruk dan memanggil BS mengenai banyak janji produk. Kini anda boleh membeli pekerja keajaiban yang diuji oleh kawan-kawan (bukan sekadar mati untuk mengetahui apa topeng ini?) Dan menjaringkan pemenang yang tidak akan membiarkan anda turun.

DIY Lip Plumper

081414-do-them-really-work-embed2-480.jpg
Sarah Balch untuk InStyle.com

Bagaimana: Poskan hujung silinder terbuka ke atas mulut anda, dan menghisap dengan sedutan kecil sehingga bibir anda mengecil ke tepi alat dan plastik terasa tegak di sekitar mulut.

Pro berkata: Menolak bibir anda ke ruang yang kecil dan menahan mereka di sana dengan kuasa toksik meningkatkan aliran darah ke kawasan itu, kata Dr Francesca Fusco. Ini seterusnya boleh menyebabkan bibir membengkak sedikit (untuk sementara waktu).

InStyle Beauty Guinea Pig Says: Um, ouch. “Bibir saya berdenyut-denyut beberapa minit selepas saya menggunakan peranti itu. Sebaik sahaja saya memakai gloss, saya rasa mulut saya kelihatan lebih besar, “kata seorang penguji. Sambil berkata:” Selepas memerah bibir saya ke dalamnya untuk masa yang disyorkan, mereka mendapat bengkak-dan sedikit merah. ” pengilang Fullips mengatakan hasilnya harus berlangsung beberapa jam, testis kami menganggarkan tempohnya adalah sedikit selatan 60 minit Permainan untuk memberikannya? Penguji mengatakan untuk mendapatkan hasil yang lebih baik, basah bibir anda terlebih dahulu.

Pokoknya: 1 (daripada 4) ibu jari.

Lift Face Mikro 

081414-do-them-really-work-embed1-480.jpg
Sarah Balch untuk InStyle.com

Wow: Mikrobaum peringkat rendah merangsang otot muka supaya mereka mengetatkan, merangkumi rahang dan menumpahkan tulang pipi anda. Dalam jangka masa panjang, rangsangan harian ini dikatakan untuk meningkatkan pengeluaran kolagen pengukuhan kulit (NuFace Mini Facial Toning Device, $ 199; sephora.com).

Bagaimana: Membersihkan kulit, gunakan primer (yang menyediakan kekonduksian yang lebih besar untuk arus), dan jalankan alat di atas dan bawah tulang pipi dan sepanjang rahang anda, selama tiga hingga lima minit setiap bahagian. Semasa anda melakukan ini, probe logam menembusi mikro tenaga positif dan negatif melalui kulit dan ke otot-otot, menyebabkan mereka membuat kontrak.

Pro berkata: Jika idea menggunakan elektrik untuk mengangkat pipi kendur anda terdengar jauh, ketahui ini: Kesan stimulasi sebenarnya adalah legit, walaupun ia hanya berlangsung satu hari atau lebih. “Ia seolah-olah anda jatuh dan memberikan saya 20,” kata Dr Fusco. “Anda akan melihat rupa yang lebih jelas dengan jelas kerana otot bertindak balas kepada tenaga kecil dengan menguncup dan mengetatkan.” “Suka hasilnya? Dr. Fusco berkata, “Anda mungkin mahu berkomitmen untuk menggunakannya setiap hari.”

InStyle Beauty Guinea Pig Says: Ia mudah digunakan dan mudah dipegang, kata penguji kami. “Saya melakukannya setiap pagi, dan ia membuatkan wajah saya kelihatan kencang dan segar – walaupun selepas malam gulung tuna soy-sauced.”

Pokoknya: 3 (daripada 4) ibu jari.

Gel Percuma Cure

081414-do-them-really-work-embed3-480.jpg
Sarah Balch untuk InStyle.com

(Hari 1 – Hari 14)

Wow: Beberapa lapisan warna dan mantel menyampaikan permukaan mani gel yang super-berkilat, tidak dapat dihalang, mengurangkan cahaya UV dan tab $ 50 (Sally Hansen Miracle Gel Polish, $ 10 setiap satu di kedai ubat).

Bagaimana: Reaksi antara kot warna dan topcoat (di mana polimer berteknologi tinggi memenuhi molekul cahaya-reaktif) mencipta penamat peluru berpandu. Anda boleh menunggang mani biru inky anda sehingga 14 hari, atau lap dengan bola kapas yang direndam berasaskan acetone sebelum retak membuka warna metalik baru yang sejuk. (Terdapat 47 warna untuk dipilih.)

Pro berkata: Manicurist New York City, Jin Soon Choi mendapati permohonan itu sukar untuk mengelirukan kerana konsistensi formula hibrid adalah serupa dengan penggilap biasa (“tidak terlalu tebal atau berair”). Pro kuku juga menyukai hasil akhir: “kelihatan berkilat, tepu” yang dekat dengan gel seperti ini. Waktu pengeringan lebih tua-sekolah: “Ia sama seperti penggilap tradisional,” katanya.

InStyle Beauty Guinea Pig Says: Kami menganggap gel kit di rumah adalah pengubah permainan, tetapi ini mungkin permainan akhir-seperti, anda mungkin tidak mahu cat dengan jenis penggilap lain lagi. Penguji kami berkata, “Kuku saya merah darah cantik selama hampir seminggu sebelum saya melihat nama pertama saya. Saya tidak mengeluarkan warna selama 16 hari! “

Pokoknya: 4 (daripada 4) ibu jari.

Untuk lebih banyak penilaian inovator kecantikan kami, ambil InStyleIsu bulan September, yang boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 15 Ogos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 2

map