Adakah Kendall Jenner Photoshop Ini Instagram? Kita Tidak Boleh Putuskan

Siapa tahu Instagram Kendall Jenner boleh teruja?

Suapan Insta beliau terkenal dengan mempamerkan liputan majalahnya yang berkilat dan momen puteri karpet merah, tetapi model, 22, baru-baru ini telah menyebarkan halamannya dengan segelintir pics yang menyebabkan peminat pilih membuang naungan dalam komen. (Ingat ketika dia kekunci rendah kabur keluar Kacey Musgraves Golden Hour penutup album dari pukulan bikini? Dia kemudian membela Musgraves cinta- “Saya mati untuknya!”)

Sekarang orang-dan InStyle editor sama ada yang kehilangannya melalui gambar yang dia bawa dari bilik mandinya. Kami tahu apa yang anda fikir: KarJenner topless? Tidak begitu membimbangkan. Tetapi kemudian kita menjadi rahsia kepada perdebatan yang berkecamuk di bahagian komen mengenai kemungkinan gagal Photoshop. 

tulang kering

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

Peminat bermata mata cepat melihat apa yang ada yang memanggil blur yang agak jelas di dinding ke kiri Jenner. “Dia Photoshopped,” tulis seorang commenter, “lihat dinding di belakangnya.” Rupa-rupanya, melihat “Photoshop gagal” adalah salah satu kesukaan kegemaran Kardashian, banyak kepada Kim yang kecewa.

Bahawa dikatakan, ada ketegangan di InStyle HQ ke atas sama ada dia atau tidak mengenang gambarnya.

BERKAITAN: Apa Kendall Jenner Really Think of Kylie’s Pregnancy

Dalam satu kem, kita ada orang yang percaya terdapat beberapa tindakan FaceTune yang utama. (Saya, untuk satu, pastinya berkilat ke atas kulit saya dan merendahkan mukanya dalam foto selepas satu malam minum.)

Di sisi lain, terdapat orang-orang yang berfikir dinding “ikal” adalah tipu muslihat bayang-bayang. Sekiranya Pakaian itu mengajar kita apa-apa, kita tidak boleh selalu mempercayai mata kita. 

Jadi, di sini kami membentangkan bukti untuk dan bertentangan. Bolehkan anda membuat kesimpulan anda sendiri.

Calvins “kabur”:

Seluar dalam Calvin Klein mempunyai logo berani dan hitam yang tersendiri, dan untuk beberapa alasan yang aneh, ada tempat yang sedikit kabur di sebelah kiri pinggang berjenama yang kita lihat pada pasangannya. Hubungi saya ahli teori konspirasi, tetapi orang cenderung menggunakan alat “lancar” FaceTune selepas mereka telah mengubah imej yang memerlukan sentuhan terakhir. Di sini, logo kelihatan kelihatan sangat pudar.

Titik kaunter: Ini bayang-bayang.

Dinding “ikal”:

Dinding lurus. Mereka direka bentuk untuk memegang bangunan, berdiri tegak, tidak kelihatan seperti slaid permainan. Squint dan anda akan melihat bahawa dinding terus di atas paha Jenner, di sebelah kiri perutnya, lengkung ke arahnya. Bayang-bayang kelabu di sekelilingnya nampaknya telah diberi goncangan jari yang pantas. Sesiapa sahaja yang menggunakan FaceTune tahu apa yang saya katakan.

Tetapi adakah ia “ikal”?

Seorang editor yang lain memegang sekeping kertas sehingga dinding yang dipersoalkan dan menentukan bahawa imej, dalam keadaan yang mengejutkan peristiwa, belum diubah. Garis lurus di atas kertas yang dipadankan dengan garis lurus dinding, dia menyimpulkan.

Setem masa:

Lain-lain telah menunjukkan bahawa Hailey Baldwin menyiarkan gambar yang serupa pada masa yang sama, membayangkan pada hakikat bahawa kedua-dua BFF yang terkenal telah bergelar bersama. Jika ya, bila Jenner mempunyai masa untuk Photoshop? 

Sekarang kami meninggalkannya untuk anda membuat keputusan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 79 =

map