Adakah Lorde Perihal untuk Menurunkan Video Muzik untuk “Tempat Perfect”?

Ella Yelich-O’Connor, penyanyi-penulis lagu New Zealand berusia 20 tahun yang lebih dikenali sebagai Lorde, sedang meraba-raba dengan emosi kita hari ini.

Hampir dua bulan selepas menjatuhkan album sophomorenya, Melodrama, dan lima bulan selepas menyampaikan kepada kami video untuk single beliau, “Cahaya Hijau,” dia kembali dengan sesuatu yang terobsesi. Pada hari Rabu, Lorde membawa kepada Instagram dan Twitter untuk mengusik apa yang kelihatan sebagai satu set video muzik jenama spankin ‘yang akan jatuh pada hari Khamis pukul 4 petang. ET.

Dalam imej pertama yang dikongsi, dia dilihat membawa parang besar dan memakai topi yang besar dalam bidang yang subur. Tajuknya? Di Twitter, ia hanya membaca, “Khamis,” tetapi dia memilih untuk lilin sedikit puitis di Instagram. “Di mana semua jeti itu berbunyi dan tetap, dan semua sakit yang kamu cuba bunuh; Apabila anda telah mengucapkan selamat tinggal kepada rahmat, maka anda berada di tempat yang sempurna, “tulisnya dalam keterangannya.

di mana semua rumah itu berbunyi dan tetap, dan semua sakit yang anda cuba bunuh; apabila anda telah mengucapkan selamat tinggal kepada rahmat, maka anda berada di tempat yang sempurna. – KAMI

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lorde (@lordemusic) pada

Huh?

Walaupun lirik tidak berdering loceng, “Perfect Places,” adalah kegemaran peminat Melodrama, dan dua perkataan terakhir yang dia tulis dalam puisi kecilnya, di atas. Jelas sekali, peminat memainkan peranan bersama, memikirkan beberapa perkara yang dikongsi di media sosial dari video untuk lagu itu. Di Twitter, dia juga mendedahkan apa sahaja yang dia turunkan akan datang kepada kami pada pukul 8 pagi waktu New Zealand, 4 petang. ET.

BERKAITAN: Britney Spears Menjadi Kelas Tarian untuk Kanak-kanak dan Kami Ingin Mendaftar ASAP

HARI KAMI

Satu jawatan yang dikongsi oleh Lorde (@lordemusic) pada

Di seberang promosi selama sebulannya Melodrama, dia mengusik pelepasan projek menggunakan dua zon waktu.

BERKAITAN: Lorde Setelah Terjebak di Underground Subway untuk Empat Jam

Inilah yang berharap untuk vidic yang baru dan dramatik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − 63 =

map