Adakah Mariah Carey dan Nick Cannon Kembali Bersama?

Mariah Carey sekali lagi seorang wanita tunggal selepas berpisah daripada teman lelaki Bryan Tanaka bulan lalu, dan sejak itu, diva pop telah menghabiskan banyak masa dengan bekas suami Nick Cannon. Bolehkah mereka kembali bersama? Sumber mengatakan bahawa cinta yang semula tidak keluar daripada soalan itu!

Carey dan Cannon telah bercerai selama beberapa tahun sekarang, tetapi mereka selalu kekal ramah, bersama-sama dengan anak kembar mereka berusia 6 tahun. Sebenarnya, hanya beberapa minggu yang lalu, Carey mencatatkan gambar semua empat daripadanya berbaring di atas katil bersama-sama, kelihatan selesa ketika mereka membaca cerita waktu tidur.

VIDEO: Mariah Carey Lahir ke Sparkle

 

Dan sekarang, sumber dalam memberitahu Orang mungkin ada harapan untuk Carey dan Cannon sebagai pasangan:

“Nick menghabiskan sebahagian besar waktunya dengan Mariah dan anak-anak,” kata sumber itu. “Mariah hebat dengan Nick di sekeliling. Sepertinya harapan mereka akan kembali bersama secara kekal.”

#bedtimories #demkids #family @nickcannon

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mariah Carey (@mariahcarey) pada

Walau bagaimanapun, apabila ditanya mengenai percikan semula dalam wawancara baru-baru ini, kedua-dua Carey dan Cannon menafikan dakwaan bahawa apa-apa sedang berlaku.

“Kami bersama apabila ia penting,” kata Carey Hiburan Malam ini. “Kami bersama-sama untuk anak-anak dan saya rasa itulah yang paling penting.”

“Saya suka dia, saya sayangkan dia, itu akan menjadi gadis impian saya, tetapi saya fikir sebagai orang dewasa yang matang saya fikir kita hanya beroperasi dengan lebih baik dengan cara sekarang,” tambah Cannon.

BERKAITAN: Nick Cannon Says This Is The Most Diva Thing Mariah Carey Has Been Done

Ok, jadi ia tidak terdengar seperti perjumpaan dalam kad betul sekarang, tetapi anda tidak pernah tahu apa yang mungkin berlaku pada masa akan datang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 95

map