Adakah Meghan Markle Hadiri Pernikahan Priyanka Chopra dan Nick Jonas?

Jika anda fikir perkahwinan diraja bertabur bintang, hanya anda tunggu …

Pelakon Priyanka Chopra dan penyanyi Nick Jonas dilaporkan terlibat selepas kira-kira dua bulan berkencan, dan perkahwinan mereka ditakdirkan menjadi parti dekad. Jadi … siapa yang kita lihat pada acara A-list? Tatal ke bawah untuk tekaan terbaik kami.

Jo ‘Bros dan Syarikat

Nah, duh … Tiga saudara Nick (dua daripada mereka adalah bekas ahli band budak ikonik The Jonas Brothers) hampir pasti akan berdiri untuk hari besar 25 tahun itu. Joe’s Game of Thrones lakon bintang Sophie Turner mungkin akan menandatangani bersama, seperti isteri Kevin, Danielle Deleasa. Mungkin mereka akan menyewakan beberapa Citi Bikes untuk majlis itu?

Adik. Tradisi berterusan. ����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nick Jonas (@nickjonas) pada

Chopra’s Quantico Co-Stars

Walaupun siri ABC berusia 36 tahun itu akan berakhir dengan musim ketiga, tidak hairanlah Chopra akan kekal dekat dengan beberapa bintang bersama.

Sebelum pukulan terakhir musim ini .. yang tertinggal! Kita mungkin letih tetapi kita tidak keluar! Bungkus musim di #quantico musim 3! Datang sekarang! Kami buat sedikit! U buat awak. Tangkap kami pada perdana musim Khamis april 26th 10 / 9c hanya pada @abcnetwork @thejohannabraddy @ alanpowell10 @jakeamclaughlin

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

Liam Hemsworth dan Miley Cyrus

Walaupun Cyrus dan Jonas pernah bertarikh (dan dia diakui membenci sekurang-kurangnya tujuh perkara mengenainya), ketegangan telah dilaporkan dalam masa lalu yang kecil. Sebaliknya, tunang Cyrus yang lama, Hemsworth, bintang bersama Chopra dalam com-com akan datang Bukankah Ia Romantik, jadi nampaknya pasangan itu akan membuat senarai tetamu.

Dan itu bungkusan gambar! Banyak keseronokan untuk menembak filem ini dengan. Adore u all .. #isntitromantic @rebelwilson @andybovine @straussschulson @liamhemsworth #bettygilpin @brandontakespictures ❤️

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

Chord Overstreet

Yang pertama Glee bintang dan teman lelaki kepada Emma Watson berkongsi persahabatan dengan Jonas, yang rekod Island Records Safehouse (yang diasaskan oleh Demi Lovato) menghasilkan album bintang 2017, Pokok Pokok Rumah.

Suka Polaroid ini !! @nickjonas dan @cobimusic #beerpongchamps

Pos yang dikongsi oleh Chord Overstreet (@chordoverstreet) pada

Demi Lovato

Jonas dan Lovato telah berteman selama bertahun-tahun selepas bermain bersama Camp Rock. Selepas dos berlebihan baru-baru ini, Jonas mengambil Twitter untuk mengucapkannya yang terbaik. “Seperti kamu semua, saya terasa gembira dengan berita mengenai Demi, kita semua mencintainya dan perlu berdoa agar dia dapat hidup dengan baik, dia adalah seorang pejuang. #Prayfordemi,” katanya..

Selamat ulang tahun @ddlovato kami telah melihat banyak kehidupan bersama-sama sudah .. lebih banyak lagi untuk datang juga. Saya sangat mengagumi anda dan saya sangat bersyukur kerana anda mempunyai hidup saya. Berharap saya boleh bersama dengan anda hari ini untuk meraikan! Saya tahu anda tidak akan biarkan saya menerimanya sehingga anda berusia sebulan lebih tua daripada saya. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nick Jonas (@nickjonas) pada

Dwayne Johnson

Siapa tidak akan mahu The Rock di perkahwinan mereka? Selain itu, dia juga berkongsi sejarah kerja dengan kedua-duanya Jumanji Jonas dan bintang bersama Baywatch Chopra bersama bintang.

#TBT dari Berlin @jumanjimovie perdana dengan @therock dan @ kevinhart4real. Tidak boleh mengucapkan terima kasih kepada semua orang untuk reaksi yang luar biasa kepada filem itu. Kami mempunyai masa yang terbaik untuk membuatnya, dan ia amat bermakna untuk melihat anda mempunyai keseronokan menonton. #JUMANJI ada di teater sekarang!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nick Jonas (@nickjonas) pada

RELATED: Lihat Pernikahan Diraja Priyanka Chopra Adalah Apa yang Anda Ingin Teman Terbaik Anda Pakai

Meghan Markle

Meghan Markle Priyanka Chopra
meghanmarkle / Instagram

Chopra adalah salah satu daripada sahabat Duchess of Sussex sejak zamannya dalam industri. Priyanka menghadiri perkahwinan diraja Markle dan Prince Harry pada bulan Mei dan baru-baru ini memberitahu Orang bahawa bekas itu Suit bintang adalah “melakukan yang luar biasa” sejak mengikat simpulan. Markle, pada gilirannya, dilaporkan meluluskan tunangnya dan “sangat teruja” mengenai pertunangan itu. Sudah tentu, ia mungkin sedikit rumit untuk diraja baru untuk mengukir masa untuk perjalanan stateside, terutamanya tanpa menyedarkan media dan mungkin menyembunyikan perkahwinan itu sendiri. Jika Meghan tidak tunjukkan, kita mempunyai perasaan yang kita tidak akan tahu sehingga selepas ia berlaku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 85 =

map