Adakah Mereka Benar-benar Berfungsi? Pelekat Eye-Lifting Test!

Apa ini: Magicstripes ($ 29 untuk 32 pasang; magicstripes.com) adalah pelekat silikon nipis yang sesuai dengan liputan kelopak mata anda. Dibuat untuk mereka yang mempunyai tudung berkerudung, ketegangan yang dibuat oleh pelekat merangkumi kulit yang berlebihan, memberikan anda gambaran yang lebih lancar dan ketat.

Bagaimana ia berfungsi: Kupas pelekat dari bahagian belakangnya dan letakkan pada kulit bersih (disediakan dengan pembersih bebas minyak); letakkannya dengan tegas di atas lipatan (yang berada di atas soket mata anda). Mainkan sedikit untuk melihat sama ada jalur anda perlu beralih lebih ke dalam atau ke luar untuk memenuhi bentuk mata anda, mengukur dengan tahap pengangkatan yang disediakan.

The InStyle guinea pig berkata: Penguji kami, yang berurusan dengan tudung-tudung selama bertahun-tahun, berkata, “pelekat yang terselip sedikit kulit pada kelopak mata saya sehingga mereka tidak lagi kelihatan berkerudung.” Dia merampas peluang untuk memakai bayangan mata (yang biasanya melangkau, kerana tidak kelihatan kecuali matanya ditutup sepenuhnya). “Serbuk gelap dicampur dengan mudah di atas pelekat, menyembunyikannya hampir sepenuhnya.” Walaupun jalur itu sendiri tidak begitu selesa (“Saya sangat menyedari ada sesuatu yang asing di kelopak mata saya,” katanya), penguji kami merancang untuk memakai satu set sebelum op foto seterusnya. “Mereka membuatkan saya kelihatan lebih berjaga-jaga dan berjaga-jaga.”

PHOTOS: InStyle Krim mata kegemaran editor tahun 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 + = 58

map