Adakah Stephen Colbert Berlari untuk Presiden Real?

Pilihan raya presiden pada tahun 2020 adalah membentuk persaingan bintang. Kedua-dua Kanye West dan Dwayne “The Rock” Johnson mengisyaratkan mereka mungkin berlari untuk kedudukan tertinggi negara dalam pilihan raya akan datang, dan kini, mereka boleh bertanding melawan Stephen Colbert atau dia bercanda?

Hos berusia 53 tahun itu The Show Late sedang melawat Rusia, dan dia muncul pada pertunjukan lewat Rusia, Urgant Malam, malam semalam. Dengan tuan rumah pertunjukan, Ivan Urgant, Colbert memainkan permainan Rusia-Rolet yang didorong vodka, dan dia menggunakan masa udara untuk membuat pengumuman besar.

VIDEO: Obama dan Trudeau menyatukan kembali

 

“Baiklah saya di sini untuk mengumumkan bahawa saya sedang mempertimbangkan untuk menjadi presiden pada tahun 2020, dan saya fikir ia lebih baik untuk memotong orang tengah dan hanya memberitahu orang Rusia sendiri,” kata Colbert pada pameran itu.

“Sekiranya ada sesiapa yang ingin mengupayakan kempen saya dalam kapasiti tidak rasmi, sila beritahu saya,” katanya.

Sebagai tindak balas, Urgant berkata, “Ia adalah satu keseronokan untuk diminum dengan Presiden A.S. masa depan, kepada anda, Stephen, saya berharap anda berjaya, kami akan melakukan semua yang kami boleh supaya anda menjadi presiden.”

Jelas sekali kedua-dua mereka menyuarakan kecaman terhadap tuduhan campur tangan Rusia pada pilihan raya 2016, tetapi betapa hebatnya jika Colbert serius terhadap tawaran presidennya?

RELATED: Kenyataan VMAs Terkejut Kanye West 2015: “Saya Memutuskan untuk Menjalankan Presiden pada tahun 2020”

Secara jujur, perkara-perkara pelucut telah berlaku!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 83 = 87

map