Adakah Tom Hiddleston Pernah Sihat? Ex Taylor Swift Membawa Peringkat di Emmys 2016

Taylor Swift tahu bagaimana memilihnya dengan bijak.

Walaupun bintang pop tidak lagi berada dalam hubungan dengan pelakon tampan, 35 tahun Gaji besar dan akan datang Thor: Ragnarok bintang Tom Hiddleston kelihatan sangat panas pada Anugerah Emmy 2016. Mengambil peringkat dengan Quantico bintang dan InStyle Gadis perlindungan Priyanka Chopra pada Ogos 2016, Hiddleston menaikkan merkuri itu kerana dia bersedia untuk membentangkan anugerah Pengarah Cemerlang untuk Siri atau Filem Terbatas. 

Untuk momennya yang di-kamera, pemain Bahasa Inggeris menggegarkan gucci warna hitam klasik. Pasti, ucapannya mungkin bukan sesuatu yang membuatkan kita terlepas dari kerusi kami, tetapi bolehkah kita bercakap tentang aksen yang pantas? Hiddleston mengumumkan pemenang anugerah tersebut dan membantu menyerahkannya kepada Susanne Bier Pengurus Malam. Pemenang dan pelakon bertukar pelukan di atas panggung sebelum dia berbicara kepada orang ramai.

Mengenai bagaimana dia memandang permaidani merah, mari kita katakan kita berfikir bintang itu menentukan apa yang dimaksudkan dengan membosankan. 

Tom Hiddleston - Embed
John Shearer / WireImage

VIDEO YANG TERKAIT: Lihat Bintang-Bintang pada 2016 Emmys Red Carpet

Kita perlu melihat lebih banyak daripada Hiddleston, stat. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 39 =

map