Adakah Victoria Beckham Memberi Bintang Keluarga Moden? Jesse Tyler Ferguson Ada Jawapan

Apabila Victoria dan David Beckham membawa anak-anak mereka ke set Keluarga moden kembali pada bulan Ogos, Internet menjadi gila dengan khabar angin bahawa pereka dan bekas Spice Girl akan menjadi tetamu yang membintangi acara tersebut. Tiada siapa yang mengesahkan atau menafikan perbualan sehingga Jesse Tyler Ferguson, yang memainkan Mitchell Pritchett pada siri ini, dihentikan oleh The Ellen DeGeneres Show dan menjelaskan bagaimana lawatan yang ditetapkan berlaku.

“Saya berlari ke dalam Victoria Beckham dan suaminya yang indah David di luar kelas SoulCycle, yang merupakan perkara yang kita lakukan di L.A. Ini benar-benar menjengkelkan; jangan tanya, “dia bergurau semasa episod Isnin.” Dan mereka seperti, ‘Kami suka persembahan, Bolehkah kami mengambil gambar anda dan David untuk anak-anak kami?’ Dan saya seperti, ‘Pasti, saya akan ambil gambar dengan David Beckham. ‘Dan kemudian saya seperti,’ Anda tahu, jika anda mahu datang dengan set itu, anda pasti dapat. ‘Saya memberikan nombor saya, saya suka,’ Dia tidak akan menghantar saya teks. ‘ “

VIDEO: Tonton Temuduga Little Kids Victoria Beckham

Banyak yang mengejutkannya, pereka fesyen tidak menunggu lama untuk memukulnya. “Saya keluar dari kelas SoulCycle saya dan ada sembilan teks dari Victoria. Dia seperti, ‘Bilakah kita pergi? Mengapa anda tidak menjawab? Angkat telefon anda, saya ingin datang dengan set itu. ‘Maka mereka akhirnya datang dan seluruh keluarganya datang dan semua orang yang ditetapkan sangat teruja, dan mereka seperti,’ Adakah anda tahu siapa yang melawat hari ini? Keluarga Beckham keseluruhannya, ‘Saya suka,’ Saya tahu, mereka tetamu saya! ‘Dan mereka seperti,’ Bagaimana anda tahu Beckhams? ‘Dan saya seperti,’ Saya tidak! ‘”Ferguson dijelaskan.

Jesse Tyler Ferguson
victoriabeckham / Instagram

BERKAITAN: Victoria Beckham Berkongsi Video Cutest Harper Singing “All I Want for Christmas Is You”

“Mereka sangat cantik. Mereka adalah orang yang baik, seperti orang yang indah. Anak-anak mereka sangat berkelakuan baik. Dan mereka sangat menarik, “katanya.

Jadi untuk merumuskan: “Dia tidak akan hadir, walaupun saya suka memilikinya. Dia sangat seronok. “

Jadi, Jesse, anda mengatakan ada harapan?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 88 = 97

map