Adakah Virgil Abloh yang Meghan Markle Fesyen?

LV Front Row - Lead
WWD / REX / Shutterstock

Jonathan Borge

Jun 21, 2018 @ 2:15 petang

Berikan Virgil Abloh roda dan dia akan memandu pada kelajuan maksimum. Pereka Off-White dan Pengarah Artistik Louis Vuitton Men yang baru yang dibuat pada hari Khamis di Paris di Palais Royal, dan budak lelaki, melakukan industri unicorn industri DJ yang beralih fesyen Amerika memberi kita banyak untuk membongkar koleksi musim panas musim panas tahun 2019.

Pertama? Selebriti. Sekiranya anda tidak tahu, Abloh telah berkhidmat sebagai “kolaborator kreatif” (tidak yang pengarah kreatif) kepada Kanye West selama bertahun-tahun, dan kedua-duanya sangat ketat. Dalam bentuk bro benar, mereka memeluknya pada akhir pertunjukan, dengan Abloh berlari ke lengan Barat sebaik model terakhir melanda landasan.

Gallet / WWD / REX / Shutterstock

Baris hadapan juga termasuk pemain terbaik Calabasas, aka Kim Kardashian, Kylie Jenner, dan Travis Scott. Dalam sentuhan nasib yang indah, bekas Rihanna dari Scott juga hadir, duduk lebih banyak peminat / kawan seperti Bella Hadid, Naomi Campbell, dan Rita Ora.

Gusband & isteri di @louisvuitton cookout ✊��

Pos yang dikongsi oleh badgalriri (@badgalriri) pada

Laugh

Jawatan yang dikongsi oleh Kylie (@kyliejenner) pada

Air mata kebahagiaan di sekeliling ♪ Tahniah untuk salah satu hari yang paling bersejarah dalam fesyen. Kami sangat berbangga dengan anda @virgilabloh. Benar-benar hebat. Hidup berubah jika saya berkata demikian. Kerja keras anda dan cinta untuk apa yang anda lakukan menunjukkan melalui setiap koleksi anda tetapi ini adalah yang paling istimewa dari mereka semua. Apa-apa sahaja boleh jadi !!!!!!!!! Cinta !! Awak !!!! @virgilabloh ❤️❤️❤️❤️ VIRGIL FOR LOUIS V !!!! @louisvuitton ����������️ Ki Kiiiiilled it

Pos yang dikongsi oleh �� (@bellahadid) pada

Beg tangan hologram, jaket utilitarian, dan kebesaran cetakan bunga, apa yang benar-benar memecah-pecah mengenai rancangan Abloh adalah hakikat bahawa penampilan sulungnya kali pertama pereka hitam berada di kemuncak Vuitton di Paris. Untuk mempercepatkan anda, Paris adalah sebuah bandar yang terkenal dengan pereka yang berpegang teguh pada tradisi, dan di mana legenda seperti Karl Lagerfeld terus berkembang, meskipun sering menyinggung perasaan dan komen yang menyinggung perasaan.

Anda juga boleh mengatakan bahawa terdapat persamaan antara kehadiran Abloh di Palais Royal hingga Meghan Markle di perkahwinan diraja. Inilah Amerika hitam yang menulis semula peraturan tradisi Eropah. Ibu bapa Abloh, Nee dan Eunice Abloh, duduk barisan depan.

VIDEO: PFW Louis Vuitton Celebrity Tiba

“Gajah di dalam bilik adalah saya datang dari tempat yang berbeza, ke dalam ini, seperti garis keturunan fesyen,” kata Abloh dalam klip Instagram, membandingkan kehadirannya dalam komuniti fesyen dengan koboi hitam dalam filem Barat.

Pada landasan pacu, model putih adalah minoriti, dengan 17 pertama daripada 56 terlihat secara eksklusif pada model lelaki hitam-kemenangan besar untuk kepelbagaian. Rapper Kid Cudi juga berjalan dengan catwalk, dan “Saya Pemikiran Tentang Membunuh Anda” di Barat Ye, dimainkan di latar belakang bersama dengan “Ghost Town,” satu lagi trek Barat yang menampilkan Cudi. Ia berasa familial, dan sebagai “Raja” Kristian Kristian, anak P. Diddy memberitahu WWD, sambutan “kecemerlangan hitam”.

WWD / REX / Shutterstock

Abloh juga menawarkan kelonggaran halus kepada Bulan Kebanggaan dan masyarakat LGBTQ. Walaupun ia tidak dinyatakan dengan gamblang seperti itu, keseluruhan catwalk di tempat persembahan menyala dengan warna-warna pelangi, simbol yang digunakan untuk menyatakan solidariti dengan komuniti yang aneh.

# LVMenSS19 oleh @VirgilAbloh Spektrum warna menyala taman-taman Parisien Palais Royal untuk Pameran Fesyen Spring-Summer Lelaki 2019 oleh pengarah seni lelaki baru LouisVuitton Virgil Abloh. Tonton persembahan di Instagram Live dan di louisvuitton.com.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Louis Vuitton Official (@louisvuitton) pada

# LVMenSS19 oleh @VirgilAbloh Dari Palais Royal di Place Colette Paris, landasan prisma untuk pertunjukan pertama Virgil Abloh sebagai pengarah artistik lelaki @ LouisVuitton. Tonton Spring-Summer 2019 Men Show Live hari ini jam 2:30 malam di Paris di Instagram dan di louisvuitton.com.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Louis Vuitton Official (@louisvuitton) pada

Walaupun Amerika telah menangani krisis imigresen, Paris menyambut Abloh dengan tangan terbuka lebar. Mesejnya? “Anda boleh melakukannya juga.”

anda boleh melakukannya juga…

Jawatan yang dikongsi oleh @ virgilabloh pada

Tinjau ke bawah untuk melihat semua selebriti di pameran musim panas musim panas lelaki Louis Vuitton 2019.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − = 71

map