Adele Memakai Band Gold mencurigakan di Jari Cincin Perkahwinannya

Rumor mengatakan bahawa Adele adalah seorang wanita yang sudah menikah!

Penyanyi “Hello” mempunyai peminat yang tertanya-tanya apakah dia mengikat simpulan itu dengan jam tangannya Simon Konecki dalam upacara rahsia selama cuti selepas dia melangkah keluar minggu ini di Los Angeles dengan apa yang kelihatan sebagai band perkahwinan emas di jari cincinnya. Bintang berusia 28 tahun itu tidak membuat percubaan untuk menyembunyikan bauble itu ketika dia melanda jalan-jalan di bandar untuk berbelanja, dan berpasangan dengan perhiasan dengan pakaian maxi hitam-dye hitam, menyelaraskan topi fedora, kebesaran berjemur, dan slip -pakaian kasut.

Pasangan itu, yang mempunyai anak lelaki berusia 4 tahun bernama Angelo, telah bersama selama lebih dari lima tahun dan dilaporkan terlibat beberapa bulan lalu pada bulan Oktober. Tidak lama selepas itu, cerita-cerita dengan cepat timbul yang mencadangkan pasangan itu merancang perkahwinan Christmastime.

VIDEO: 9 Adele Petikan untuk Mendapatkan Anda Melalui Hari

 

Lihat cincin untuk diri anda dalam foto di bawah.

Adele Married - EMBED
KNNG / AKM-GSI

BERKAITAN: Adele Is Off untuk “Mempunyai Bayi Yang Lain” Selepas Membungkus Jelajah Dunianya

Sekiranya berita itu benar, kami menghantar harapan terbaik kepada pasangan yang baru berkahwin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 19

map