Adrian Grenier Saham Memori kegemarannya daripada Penggambaran Syaitan memakai Prada

Sukar untuk mempercayai, tetapi sudah 10 tahun berturut-turut sejak Miranda Priestly mula-mula mengusap bibirnya pada pembantunya Andy Sachs yang rendah The Devil Wears Prada. Tetapi untuk gadis-gadis fesyen di mana-mana, filem itu – yang mengikuti lulusan Northwestern yang bijak, tidak menentu (Anne Hathaway) yang menduduki pekerjaan (yang “satu juta gadis akan dibunuh”) membantu editor ketua fesyen yang berkilat (Meryl Streep) – ia masih relevan buat hari ini.

Jadi ketika kita baru-baru ini bercakap dengan Adrian Grenier pada acara Naked Juice untuk meningkatkan kesadaran kelaparan di NYC, kita harus bertanya kepada pelakon yang membintangi Nate, teman lelaki chef Andy dalam filem 2006-apa yang paling dinikmatinya untuk membuat filem itu, di majlis ulang tahunnya. “Saya tidak akan berbohong, saya suka mengendalikan periuk dan kuali,” katanya. “Dan kerana saya suka memasak, saya benar-benar tahu jalan saya, jadi saya sangat senang dapat memasak untuk Anne Hathaway.” Isu kolektif semua.

BERKAITAN: Lihat Apa Bintang Berlian ke Premiere The Devil Wears Prada 10 tahun lepas

Dan sejak Nate sepenuhnya memeluk makeover sartorial Andy dalam filem itu, apakah Grenier sendiri peduli apa yang dipakai wanita? “Saya fikir semua orang mengambil berat, walaupun mereka tidak mengiktirafnya,” katanya. “Pengumuman [fesyen] terbesar saya datang pada pertengahan 20-an, apabila saya menyedari bahawa, kerana saya suka apabila seorang wanita berpakaian, saya sepatutnya melakukan perkara yang sama. Pada ketika itu, saya membuat pilihan untuk memulakan berpakaian lebih baik dan buttoned lebih sedikit lagi. Hanya sedikit, tidak semua masa. “

 

Semak beberapa pengubahsuaian filemTermasuk The Devil Wears PradaDalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 + = 75

map