Adriana Lima Merayakan Ulang Tahun ke-35 Seperti Ratu

Adakah 35 pernah kelihatan begitu baik? Model Brazil Adriana Lima merayakan ulang tahun ke-35nya hari ini, tetapi dia memulakan perayaan malam tadi.

Lima melancarkan selfie dengan kek hari jadinya pada malam Sabtu Instagram. Model Victoria’s Secret berada di dalam ruang yang terang-terangan, dan dia kelihatan sesuai dengan ayunan dalam kalung berwarna hitam dan kurus yang gelap. Keknya, yang sekurang-kurangnya tiga lapisan tinggi, dihiasi dengan emas dan dihiasi dengan mahkota. Lima pasti meluluskan keraguan itu, yang menggariskan jawatan itu, “MUNGKIN AKU PERKAHWINAN”, dan termasuk beberapa emois permaisuri.

Kerana saya adalah THE QUEEN ��������������������

Gambar yang disiarkan oleh Adriana Lima (@adrianalima) pada

Model itu, yang merupakan salah satu daripada Angels Secret Victoria yang paling lama berjalan, juga dirawat sebagai hari ulang tahun berteriak-teriak dari salah seorang rakannya. Shanina Shaik, model berusia 25 tahun dari Australia, mencatatkan gambar mundur di Instagram untuk mengucapkan selamat ulang tahun kepada Lima. Imej itu diambil di belakang pentas di Pameran Fesyen Rahsia Victoria 2012 dan menampilkan dua Malaikat yang memberikan penampilan seksi ke kamera. Shaik menggariskan jawatan itu dengan harapan yang baik, mengatakan “Selamat Hari Jadi kepada jiwa yang paling manis.”

Selamat Hari Jadi kepada jiwa yang paling manis ���� @adrianalima Saya suka kamu!

Foto yang disiarkan oleh SHANINA SHAIK (@haninamshaik) pada

BERKAITAN: Anak perempuan Adriana Lima kelihatan seperti dia dalam ‘Gram’ terkini

Lima, yang mempunyai dua orang anak perempuan, Valentina dan Sienna, kelihatan cantik cantik pada usia 35 tahun. Minggu lalu, dia memaparkan gambar Instagram dari pantai-dia berbaring di kerusi lounge dan sepenuhnya mendefinisikan kembali gol untuk kami. Tunduk, ‘sebab keindahan Brazil ini adalah ratu di dalam buku kami.

RELAXING AT THE BEACH IN MY @calzedonia BIKINI ☀️☀️ #calzedonia #clz

Gambar yang disiarkan oleh Adriana Lima (@adrianalima) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 34

map