Adrienne Bailon Telah Hilang 15 Pounds untuk Pernikahannya

Sekiranya anda memerlukan beberapa inspirasi kecergasan pra-perkahwinan, jangan terlepas lagi pelakon Adrienne Bailon. Pengantin perempuan hanya mendedahkan bahawa dia kehilangan sekurang-kurangnya 15 kilogram, memberikan peminat menyelinap mengejar angka kencangnya. Jadi bagaimana 33 tahun melakukannya? Dia menyifatkan kejayaannya terhadap produk yang dikenali sebagai Fit Tea.

“Baiklah, saya telah kehilangan 15 kg & mengira! Tidak boleh berhenti. Tidak akan berhenti. Fokus! Ha, “tulisnya di Instagram. “Ia sentiasa masa teh di bilik persalinan saya! Mencintai detoks saya dengan @fittea! Adakah anda menyertai saya ?! Um, ia adalah 1 November! Masa yang sesuai untuk bermula! Tetap berkelas. XO. “

H EL L O N O V E M B E R ♥ #Ad Baik orang, saya telah kehilangan 15 kg & menghitung! Tidak boleh berhenti. Tidak akan berhenti. Fokus! Ha. Ia sentiasa masa teh di bilik persalinan saya! Mencintai detoks saya dengan @fittea! Adakah anda menyertai saya ?! Um, ia adalah 1 November! Masa yang sesuai untuk bermula! Tetap berkelas. XO #TeaTime #FitTea #Detox

Video yang disiarkan oleh Adrienne Bailon (@adriennebailon) pada

BERKAITAN: 4 Latihan Pra-Pernikahan untuk Mendapatkan Anda dalam Bentuk Sebelum Perkahwinan Anda

Bailon, yang telah mengadakan perarakan merancang perkahwinannya yang akan datang ke Israel Houghton, juga memamerkan bilik persalinannya yang baru di The Real, yang pada dasarnya adalah saiz keseluruhan apartmen kami. #Goal yang serius.

“Saya berterima kasih kepada semua perkataan yang menggalakkan anda!” Kata bekas Cheetah Girl.

Beberapa minggu yang lalu, Bailon merawat kami untuk memamerkan pancuran perkahwinan bertemakan Paris di Fig & Olive di N.Y.C., di mana dia dan Houghton bergambar bersama-sama untuk satu siri gambar-gambar berharga.

Betapa manisnya untuk disayangi oleh anda … �� @ihoughton Checkout gambar eksklusif & selebriti perayaan kami di Majalah @People. Pautan dalam bio. Jadi gembira untuk berkongsi dengan anda semua! Petunjuk: Ada beberapa idea DIY yang menyeronokkan! Besos xo #HappilyEverHoughton Menyukai kek Parisian saya dengan @ rumahofpastry!

Gambar yang disiarkan oleh Adrienne Bailon (@adriennebailon) pada

Saya pilih awak. Dan saya akan memilih anda berulang-ulang kali. Tanpa berhenti seketika, tanpa ragu, dalam sekejap. Saya akan terus memilih anda. #HappilyEverHoughton #HappinessNeverGoesOutOfStyle #ExistToBeHappyNotToImpress intang Oh my happy heart … FYI I’m so late posting these pics because … For the past 2 days I’ve been in Paris & every-time I have tried to post I end up tidur dengan telefon saya di tangan saya. Lol. #MajorFail #JetLagStruggle adalah TOO REAL!

Gambar yang disiarkan oleh Adrienne Bailon (@adriennebailon) pada

Tidak lama selepas Bailon berpaling ke Paris-di mana dia dan Houghton bertunang-untuk merayakan hari lahirnya dan tidak dapat berhenti memamerkan cincin pertunangan berlian zamrud 8-karat yang bernilai kira-kira $ 750K.

33 Looking Melihat ke dalam tahun baru ini dengan penuh terima kasih & kegembiraan untuk masa depan! Terima kasih atas semua kehendak hari jadi yang indah anda. Hati saya sangat penuh. Terima kasih Tuhan untuk satu tahun lagi! # October24 #BornDay #Scorpio

Gambar yang disiarkan oleh Adrienne Bailon (@adriennebailon) pada

Kami rasa mimpi benar-benar MESTI berlaku!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 16

map