Age-Wise Style: Look-Inspired Inspired Safari

InStyleProjek Khas Editor Cindy Weber Cleary telah menjadi editor fesyen selama 20 tahun yang lalu. Tidak perlu dikatakan, dia mengambil beberapa helah di sepanjang jalan. Tangkap lajurnya di sini setiap minggu untuk cara-tip dan rahsia gaya pada gaya kegemarannya yang abadi.

Saya mula-mula cuba memakai paparan safari pada awal tahun 80-an apabila katalog Banana Republic menyebarkan fantasi petualangan jenama khusus mereka dengan pakaian, aksesori dan aksesori yang berpatutan-dan beberapa tulisan yang sangat bijak. (Toko-kedai mereka, pada masa itu, mempunyai alat-alat seperti jip yang runtuh di antara susunan khakis dan soundtrack yang termasuk monyet squealing -yang mendapat sedikit campy, tetapi, hey, membeli-belah sebagai teater adalah konsep visioner pada masa itu.) Saya tiba-tiba sedar bahawa saya bukan sahaja boleh memakai jaket safari pada hujung minggu dengan jeans dan loafers tetapi juga untuk bekerja dengan rok pensil hitam dan pam. Dan yang sama masih berlaku hari ini. Bercakap tentang gaya abadi, cuma melihat Lauren Hutton (di atas)!

Saya suka baju kem atau baju baju yang baik.

BERKAITAN: Baca Semua Kolum Gaya Umur Bijak Cindy

030415-cwc-embed-1_0.jpg
Kesopanan

Kemeja Madewell (atas), $ 85, madewell.com; Ralph Lauren shirtdress, $ 1,170, farfetch.com; Etoile Isabel Marant shirt (bawah), $ 410, net-a-porter.com; Jaket Tomas Maier, $ 550, matchesfashion.com.

Terdapat banyak versi terkini dari rupa ini. Pereka termasuk Jason Wu (ditinggalkan), Ralph Lauren (pusat), dan Victoria Beckham (betul) menghantar gaya terinspirasi safari ke bawah landasan musim luruh 2015 mereka:

030415-cwc-embed-2.jpg
Getty Images (3)

Berikut adalah beberapa kegemaran terkini. Warna-warna tanah dan tekstur semulajadi kelihatan hebat apabila dipasangkan dengan kasut coklat, tan, sabuk dan tekstur berwarna seperti suede, burlap, dan raffia dalam campuran. Atau pergi laluan glam, seperti yang dilakukan oleh Ralph Lauren, dengan menambah perhiasan eksotik yang layak menjadi maharaja.

030415-cwc-embed-3.jpg
Kesopanan

Pakaian baju H & M (kiri), $ 80, hm.com; Topshop jumpsuit, $ 105, topshop.com; Gap baju baju (kanan), $ 80, gap.com.

Semangat safari adalah salah satu yang boleh memeluk pelawat-pelawak!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 38 = 43

map