Akan Ferrell Memasuki Industri Kecantikan (Ya, Serius!)

Ini bukan lelucon awal April Fool: Will Ferrell memasuki industri kecantikan dengan pelepasan tabir suria barunya. Walaupun pembungkusan kelihatan lucu dan sangat palsu dengan foto pelawak dalam pose Coppertone Girl yang terbaik, ia benar-benar sah dan selamat untuk digunakan dengan serius.

“Matahari adalah syaitan cakrawala yang jahat, yang menyerang kita dengan menyemburkannya dengan sinar yang bersinar hangat dan warna primer yang terang, jangan tertipu, ia mahu memusnahkan kita dan memburu ke arah dominasi dunia. makmal dengan pasukan saintis kulit dan angkasawan bersara Brock Sternum untuk mencipta apa yang kita fikir adalah pelindung matahari terbaik kita, “kata Ferrell mengenai usaha kecantikannya yang pertama.

Akan Ferrell Sunscreen
Kesopanan

Seluruh jenaka mengetepikan, losyen SPF 30 yang diberi nama Super Mega Sexy Hot Tan Will Ferrell ($ 20 untuk dua tiub), bukan sekadar produk kecantikan yang disokong selebriti. Ferrell membantu mencipta pelindung matahari dengan College for Cancer, sebuah amal yang menyediakan biasiswa kolej kepada mangsa kanser. Tahun lepas, yayasan itu melepasi $ 2 juta dalam biasiswa kepada lebih daripada 1,000 orang yang selamat di seluruh negara.

Seperti yang dikatakan Ferrell Zoolander watak Mugatu akan berkata, perlindungan matahari dan membantu penyebab yang hebat, “Amat panas sekarang.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 12

map