Akhirnya! Britney Spears Berkongsi Maklumat Mengenai Boyfriend Baru

Britney Spears akhirnya membuka maklumat tentang hubungan barunya, dan cerita itu tidak mengecewakan. Penyanyi pop berusia 35 tahun itu telah memaparkan gambar-gambar yang selesa dengan video bersama “Slumber Party” bersama Sam Asghari akhir-akhir ini, dan akhirnya dia mendedahkan bagaimana hubungan mereka bermula dalam temu bual dengan AMP 103.7.

Menurut Orang, kedua-dua mereka terpaksa bersosial pada set video muzik Spears.

“Kami menunggu dan menunggu bersama selama 20 minit pada satu masa, secara harfiah tersekat di sana,” katanya kepada stesen radio. “Kami terpaksa bercakap antara satu sama lain.”

Mereka bertukar angka selepas penggambaran tetapi tidak bercakap pada mulanya. Beberapa bulan kemudian, Spears memutuskan untuk membuat langkah pertama dan setiap keluar ke Asghari.

VIDEO: Transformasi Gaya Britney

 

 

“Saya menyimpan nombornya, dan ia sangat pelik kerana ia seperti lima bulan kemudian saya mendapati nombornya dalam beg saya,” bintang pop mengaku. “Saya suka,” Dia sangat comel, lelaki ini sangat comel! ” jadi saya memanggilnya Dia adalah orang yang sangat menyeronokkan dan lucu. “

BERKAITAN: Britney Spears dan Tinashe Saluran VS Angels Inner mereka dalam Video Muzik “Parti Slumber” Sexy

Foto yang disiarkan oleh Britney Spears (@britneyspears) pada

Selamat Tahun Baru �� kes kenapa

Foto yang disiarkan oleh Britney Spears (@britneyspears) pada

Dari imej yang mereka sediakan bersama di Instagram, nampaknya Spears membuat pilihan yang betul apabila dia mengangkat telefon.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 63

map