Aksesori Gaya Jalan Terkini Miley Cyrus? Bunny Ears

Keluarkan kelinci itu, dua kali ganda keseronokan itu seolah-olah menjadi moto baru Miley Cyrus. Bintang itu melanda jalan kaki di Los Angeles semalam, di mana dia dilihat tidak memakai satu, tetapi dua buah bertema arnab-telinga merah jambu dan putih berbulu bersama-sama dengan baju berwarna kelinci berwarna-warni. Cyrus menyelesaikannya kelinci-menaikkan pandangan dengan seluar pendek jeans dan kasut Nike merah jambu yang comel.

Penyanyi itu memakai pakaian ketika dia menuju ke rakaman Jimmy Kimmel Live!, dan berkongsi foto di akaun Instagramnya dalam getup yang sama.

#jimmykimmel #vma ����������

Foto yang disiarkan oleh Miley Cyrus (@mileycyrus) pada

Cyrus berada di acara itu untuk mempromosikan pertunjukannya sebagai tuan rumah Anugerah Video MTV Video Ahad, dan selamat untuk mengatakan penampilan ini telah kami menghitung hari-hari sehingga penghargaan. Selain pergi menyamar sebagai wartawan palsu dalam segmen lucu, penyanyi kemudian memakai tanjung pelangi cermin dengan pasties berbentuk hati untuk penampilan studionya. Kami mempunyai perasaan ini konon berwarna-warni hanya mengintip dari apa yang akan datang pada VMAs hujung minggu ini.

VIDEO: Watch Miley Cyrus Trick People sebagai Wartawan yang Menyamar

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 + = 83

map