Album Takaunan Kickstarter TLC Akhirnya Memiliki Tarikh Drop Rasmi

Selepas lebih dua tahun menunggu, para peminat akhirnya boleh meraikan pelepasan album seterusnya TLC.

Pengurus kumpulan itu, Bill Diggins, mengumumkan Selasa bahawa projek muzik itu akan turun pada 30 Jun. Berita itu datang selepas TLC Tionne “T Boz” Watkins dan Rozonda “Chilli” Thomas memulakan Kickstarter kembali pada Januari 2015 untuk mendapatkan wang untuk album itu, dengan penjanaan dana yang menaikkan lebih $ 430,000 setakat ini.

“Hey Kickstarter Family, Tarikh album adalah tegas, 30 Jun adalah pengeluaran album TLC yang baru yang anda buat !,” Diggins menulis pada halaman Kickstarter. “Tionne dan Chilli telah bekerja siang dan malam untuk memukul tarikh ini. Video dan pemotretan pada 18 April, 19th, 20th … Ed Sheeran memberikan beberapa penerbitannya kepada para penulis No Scrubs dan TLC yang terjual di London dalam satu minit … ia adalah bulan yang diberkati untuk kami dan kami akhirnya merasa sedikit angin di belakang kami. “

BERKAITAN: Album Final Kickstarter-Backed TLC Akan Datang

WATCH: Anda boleh Order 13 Treats dari 90-an ini

 

Sebelum album jatuh walaupun, kumpulan memerlukan bantuan dengan satu lagi perkara … cadangan untuk tajuk album. “Tionne dan Chilli masih belum membuat keputusan untuk mencari inspirasi,” kata Diggins.

Album ini menandakan usaha muzik pertama dari TLC sejak lulus anggota Lisa “Left Eye” Lopes pada tahun 2002.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − = 62

map