Alessandra Ambrosio Hanya Memotong Rambutnya Ke Lobi Paling Seksi Ever

Mencapai lapisan mulut rahsia Victoria’s Secret sentiasa berada di ranking tertinggi dalam senarai #HairGoals yang kami sentiasa mengejar, tetapi dengan potongan rambutnya yang baru, Alessandra Ambrosio membuat kes yang serius untuk lob tersebut. Supermodel itu mengambil ke Instagram pada hari Selasa untuk mendayung gaya skullbone-skimmingnya, yang begitu seksi, ia hanya boleh menetapkan standard baru untuk pameran fesyen tahunan jenama itu..

Kami fikir ada sesuatu yang berlaku apabila Ambrosio menyiarkan pukulan dirinya duduk di atas kerusi gaya rambut Frankie Foye di tengah-tengah dengan “Perubahan” David Bowie sebagai kapsyen, hanya untuk bob panjang yang paling glamor yang pernah diikuti sejurus selepas itu. Keluasan dan lapisan sentuh yang dikombinasikan dengan panjang yang lebih pendek akan membawa gaya moden ke atas estetika VS yang didambakan, dan terobsesi tidak dapat menggambarkan perasaan kita..

PHOTOS: Lihat Lebih Banyak Makeover Hairstyles 2015

Ch-ch-ch-ch-changes Turn and face the strange ✂️�� ✂️ by @frankiefoye #europeantour #girlz #newdo

Foto dipos oleh @alessandraambrosio

Worth it ������ New D�� Terima kasih kepada #girlz @frankiefoye dan @cgonzalezbeauty #haircut #newdo #onlygirls

Foto dipos oleh @alessandraambrosio

Masih Yang Satu #hardtobeat @alessandraambrosio #sexyboss #bts #Berlin #beauty # newd�� #readytorock ✂️���� #AlessandraWorldTour �� #makeup @cgonzalezbeauty #HairFrankieFoye @photoopmanagement

Foto yang disiarkan oleh frankiefoye (@frankiefoye) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 37

map