Alexa Chung Bermula 2018 Dengan Gig Kecantikan Baru

Bersama-sama dengan memberi inspirasi kepada kita semua cara-cara baru untuk memakai jaket kulit dan akhirnya memaku-eyeliner mata kucing, rambut Alexa Chung juga muncul pada papan mood gaya rambut yang banyak sekali sepanjang tahun.

Kini rambut Chung yang berleher, panjang bahu, rambut cokelat yang mempunyai bahu, dengan bahu, kini secara rasmi menjadi muzium, terima kasih kepada kontrak baru dengan L’Oreal Professionnel, garis rambut rambut dan produk penggayaan rambut di L’Oreal. Dia akan mengetuai kempen untuk koleksi warna rambut Nude Paris yang akan datang.

BERKAITAN: Inilah Apa yang Kami Membeli dari Pakaian Pakaian Alexa Chung

Bintang multi-hyphenate mengambil ke Instagram pagi ini untuk mengumumkan pertunjukan kecantikannya yang baru dengan menyiarkan gambar dari kempennya, yang menampilkan jaket moto logam dan rambut yang berkilat-kilat.

Woop woop! Sangat gembira untuk menyertai keluarga @lalalpro tahun ini. Mungkin kerana saya berpura-pura menjadi Perancis banyak, saya adalah muse untuk koleksi #ParisianNudes mereka. #lorealpro #sponsored #maisoui ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alexa (@alexachung) pada

“Woop woop! Sangat gembira untuk menyertai keluarga @lalalal tahun ini,” dia memaparkan foto itu. “Mungkin kerana saya berpura-pura menjadi Perancis banyak, saya adalah muse untuk koleksi #ParisianNudes mereka.”

VIDEO: Dirty Laundry dengan Alexa Chung

Menurut jawatan pada akaun Instagram L’Oreal Pro sendiri, koleksi Nudes Paris “adalah teknik multi-tonal yang sangat baru untuk gaya rambut unik Paris warna bogel.”

Color Me French – Nudes Paris Nudes adalah teknik multi-tonal yang sangat baru untuk gaya rambut unik Paris warna bogel. Hanya di salon �� Muse: @alexachung #lorealpro #hair #hairstyle #hairinspo #progesture #onlyinsalon #backtoschool #newyear

Pos yang dikongsi oleh L’Oréal Professionnel (@lorealpro) pada

Kami sangat gembira untuk memperkenalkan anda pelukis baru kami, @exexachung hebat! Dia menyertai keluarga @loralalpro kami tahun ini! Tunggu lebih banyak maklumat mengenai kolaborasinya dengan jenama #borealpro #hair #hairstyle #hairinspo #progesture #onlyinsalon #backtoschool #newyear

Pos yang dikongsi oleh L’Oréal Professionnel (@lorealpro) pada

Walaupun sudah beberapa lama, ini bukan kali pertama Chung telah bekerjasama dengan jenama itu. Dia adalah wajah garis warna INOA L’Oreal Pro pada tahun 2013.

Satu lagi contoh bagaimana hari rambut yang baik akan sentiasa dibayar.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − 68 =

map