Alexa Chung Bertukar 33! Lihat Bagaimana Dia Menjadi Model Peranan Gaya Rambut Kita

Fesyen kegemaran gadis itu meraikan ulang tahunnya! Impian Britain Alexa Chung bertukar 33 hari ini, dan dia mempunyai banyak sebab untuk diraikan. Antaranya: Dia telah melancarkan aplikasi gaya sosialnya sendiri, Villoid. Chung mengumumkan projek terbaru ini pada tahun lepas melalui satu kenyataan, berkata, “Saya rasa adegan itu di Tidak tahu di mana komputer meletakkan pakaian bersama dari almari pakaian Cher benar-benar tinggal dengan saya. Pakaian yang menyeronokkan, membuat kesilapan menyeronokkan, yang diilhamkan adalah menyeronokkan. Villoid meraikan proses berpakaian dan menunjukkan pasangan anda. “

Bercakap tentang pakaian, Chung mempunyai banyak pengalaman merancang pakaian. Setelah melancarkan kerjasama dengan AG, Madewell, dan sekarang Ugg, cukup jelas gadis itu mempunyai bakat, jadi ia masuk akal apabila dia mengumumkan musim panas ini bahawa dia mencipta jenama fesyennya sendiri. Label eponim, Alexachung, akan dilancarkan pada Mei 2017, dan Chung akan bertindak sebagai pengarah kreatif jenama.

“Saya melihat ini sebagai kemunculan kerja keras selama satu dekad dan ini menjadi tempat berehat bagi semua idea itu dan terus berkembang dan berkembang, hanya dalam ruang asas rumah ini,” katanya kepada UK. Perniagaan Fesyen.

BERKAITAN: Kerjasama Alexa Chung dengan Boots Ugg tidak Terlepas

Selain dari banyaknya reka bentuk kehebatannya, gaya peribadi Chung – tidak lagi gaya rambutnya mengilhami legion peminat dan penggemar fesyen. Jangan percaya kita? Mengintip ke arah penampilannya yang berubah-ubah untuk melihat dengan tepat mengapa dia layak ditiru. Selamat ulang tahun, Alexa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − 27 =

map