Alexa Ray Joel Menendang Instagram Troll untuk Membandinginya kepada Sailor Sister Brinkley Cook

Alexa Ray Joel mempunyai toleransi sifar untuk pembenci. Anak perempuan penyanyi Billy Joel dan supermodel Christie Brinkley baru-baru ini menunjuk pada troll yang membandingkan penampilannya kepada kakaknya, Sailor Brinkley Cook, 19.

Drama ini dibentangkan di bahagian komen post terkini Instagram oleh Brinkley, meraikan penampilan Sailor pada 2018 Sukan Illustrated Pertandingan Rookie of the Year. Dalam komen yang dipadamkan sekarang, pengguna @ sams7007 memutuskan ia merupakan forum yang sesuai untuk mengkritik penampilan Alexa.

My Mermaid @sailorbrinkleycook goyangnya @si_swimsuit link in bio ���� #proudmama

Satu jawatan yang dikongsi oleh Christie Brinkley (@christiebrinkley) pada

Dan, Alexa, 32, tidak mempunyai apa-apa. “@ sams7007 Kecantikan adalah di mata penonton, Encik Big Shot,” kecantikan si rambut coklat bertepuk tangan. “Anda mungkin berfikir saya menyakitkan hati, tetapi saya suka dengan cara saya melihatnya dan perkara itu benar-benar semua perkara (selain itu, lebih banyak orang daripada apa yang kelihatannya.)”

“Tetapi hey, terus menjadi troll yang cetek, kebencian dalam hidup dan melihat di mana ia mendapat anda!” Dia meneruskan.

~ ‘Oh, kemuliaan alam semula jadi! Untuk apa lelaki dibandingkan dengan batu dan gunung? ‘~ �� Ditulis oleh Mary Bennet, Daughter Ketiga Daripada Keluarga Bennet Dalam’ Pride & Prejudice’. ⚓️ чим���� #TheGloriesOfNature #ShadesOfGrey #SurrealSundays #AtmosphereAddict

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alexa Ray Joel (@alexarayjoel) pada

Alexa muncul di sampul surat Sukan Illustrated bersama dengan ibunya dan Sailor pada tahun 2017. Selepas itu, kedua saudara perempuan itu mengambil akaun Instagram mereka dengan esai positif badan.

“Mari kita merendahkan dan memulakan meraikan diri kita dan orang lain, dari dalam dan luar. Terdapat terlalu banyak kemerosotan, persaingan, ketidakamanan, dan piawaian yang tidak sihat yang berkaitan dengan wanita dan badan mereka – terutamanya di media sosial,” tulis Alexa. “Saya tidak mempunyai perut sepenuhnya, atau paha selulit bebas … atau saya adalah ketinggian atau bentuk model, tidak ada ratusan juta wanita cantik lain di luar sana. Apa yang penting ialah perasaan anda terhadap diri anda. “

Mari kita merosakkan dan MULAI merayakan diri kita dan orang lain, dari dalam dan luar. ������Ada terlalu banyak kemerosotan, persaingan, ketidakamanan, dan standard tidak sihat yang berkaitan dengan wanita dan badan mereka – terutamanya di media sosial. Sebagai sebuah masyarakat yang sedar, terpulang kepada kita untuk membalikkan negatif ini di kepalanya. Saya tidak mempunyai perut yang sama rata, atau paha selulit bebas … atau saya adalah ketinggian atau bentuk model. Tidak ada ratusan juta wanita cantik lain di luar sana. SO APA? Adakah ia benar-benar penting, pada akhirnya? Apa yang penting ialah perasaan anda terhadap diri anda. Tetapkan taraf kecantikan anda sendiri; kedua-dua dalaman dan luaran. Kesemua imej yang tidak realistis, gambar-gambar itu tidak lebih dari sekadar bunyi putih, bermain dari rasa tidak puas diri anda untuk membuat duit. Jangan biarkan mereka menjejaskan anda. ADAKAH AWAK! Kita semua sempurna, sama seperti kita. Sila tahu itu. Terima kasih @si_swimsuit untuk mempamerkan semua ketinggian, bentuk, dan saiz. Kerana perbezaan kita, kebiasaan kita, dan ‘kelemahan’ kita sendiri … di dalamnya terletak keindahannya. {Capture Credit: @si_swimsuit #BehindTheScenes Thank you for the honor of shooting me with Precious & Golden Sunshines: Mamacita & Sailorina.}

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alexa Ray Joel (@alexarayjoel) pada

Anda memberitahu mereka, Alexa!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map