Alexis Bledel mengimbau Auditor Gadis Girls “Sangat Tidak Biasa”

Hari ini, Gilmore Girls Alexis Bledel adalah nama keluarga. Dengan peranan berubah permainan dalam The Sisterhood of the Traveling Pants, Kisah Handmaid’s, dan, tentu saja, dramedy ibu-anak perempuan yang melancarkan kariernya, pelakon berusia 35 tahun itu adalah seorang veteran Hollywood.

Sudah tentu, ini tidak mungkin lebih jauh daripada kes ketika Bledel sedang mengikuti ujian untuk peranan Rory Gilmore.

Semasa penampilan baru-baru ini Malam lewat dengan Seth Meyers, bekas gadis Gilmore menggambarkan proses pemeriksaan “luar biasa” yang dia alami semasa bersaing untuk peranan yang akhirnya akan memulakan kerjayanya.

“Saya sangat sakit, saya seorang pelajar di NYU, dan mereka terus memanggil saya untuk mengikuti ujian,” kata Bledel kepada Meyers. “Saya fikir saya pergi, seperti, enam kali. Anehnya, saya bukan pelakon yang sangat berpengalaman. Saya tidak tahu prosesnya. Saya semakin sedikit sabar. Saya mempunyai sedikit sikap, dan bos kami sangat menyukai banyak perkara. Dia seperti, ‘Itulah gadis kami!’ Saya suka, ‘Adakah anda akan membawa saya kembali …?’ Dan dia seperti, ‘Saya suka itu, itu sempurna.'”

Kita boleh bayangkan Rory melakukan perkara yang sama!

VIDEO: Evolusi Kecantikan Rory Gilmore

 

Walaupun kejayaan kaedahnya, Bledel adalah orang pertama yang mengakui bahawa memberi ‘lisan bukan jalan yang sesuai untuk mencapai kejayaan. “Kerjaya saya sangat luar biasa,” jelasnya.

BERKAITAN: Ia adalah a Gilmore Girls Reunion! Melissa McCarthy dan Yanic Truesdale Rendam Matahari di Greece

Bolehkah anda bayangkan a Gilmore Girls tanpa Bledel? Itulah * hampir * sebagai suram sebagai menyangkal Lorelai minuman pagi itu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − 6 =

map