Ali Larter Dyes Strands Her Merah! Lihat Pandang Baru Dramatiknya

Ali Larter baru-baru ini melancarkan dunia Instagram dengan wajah baru yang sengit. The Heroes dan Resident Evil Bintang menghidupkan semula permainan rambutnya untuk jatuh dengan berdagang dalam kunci berambut perangnya untuk menjadi rambut merah yang berapi-api. Inspirasinya? Pelakon itu berkongsi bahawa dia sedang mempersiapkan peranannya sebagai Claire Redfield dalam babak akhir yang akan datang Residen Evil (dijadualkan untuk melayari teater September depan). Dengan melihat banyaknya Insta yang tidak sempurna, berturut-turut, kami tidak sabar-sabar melihat sukannya merah ‘lakukan dalam filem yang akan datang.

PHOTOS: Penampakkan Ali Larter

Bersiap sedia untuk #claireredfield #residentevilmovie #red

Gambar yang disiarkan oleh Ali Larter (@therealalil) pada

Cintaku kepada gadis ini adalah tahap seterusnya. Saya telah bekerja dengan @ traceycunningham1 selama lebih dari 10 tahun. Dia sangat manis, tidak boleh dipercayai, dan berbakat. Ini adalah kali ketiga dia telah mengambil saya merah untuk bermain #claireredfield dari Mexico ke Toronto untuk wanita Capetown! Xxxx

Gambar yang disiarkan oleh Ali Larter (@therealalil) pada

Siapa gadis itu?

Gambar yang disiarkan oleh Ali Larter (@therealalil) pada

Video Berkaitan: Editor InStyle ini Taksub dengan Oribe Hairspray

PHOTOS: Lihat Semua Makeover Rambut Selebriti 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 16 =

map