Alicia Keys Menulis Mesej Ulang Tahun Loving ini kepada Suami Swizz Beatz

Alicia Keys dan suami pengeluar hip-hopnya Swizz Beatz merayakan 7 tahun perkahwinan hari ini! Pasangan yang berkongsi dua anak lelaki bersama-Mesir, 6, dan Kejadian, 2-pertama kali bertemu dalam remaja mereka, walaupun hubungan romantis mereka tidak berkembang hingga tahun-tahun kemudian.

Sememangnya, Keys tidak dapat menolong ulang tahunnya dengan pengikut Instagramnya. “@Therealswizzz Kami telah berkahwin selama 7 tahun hari ini dan saya suka : tada: : tada: : tada: : heart_eyes: : heart_eyes: : heart_eyes: : speak_no_evil: : speak_no_evil: : speak_no_evil: **Sangat teruja!!!!! : memeluk: : memeluk:“Kunci memulakan jawatannya.

Menjadi penulis lagu terkenal, mesej media sosial “Fallin” itu mendapat puitis yang cukup. “Kami lebih cintakan cinta, lebih berpotensi dan lebih teruja tentang masa depan kita. Kami melihat antara satu sama lain dengan keajaiban seorang kanak-kanak dan saya kagum dengan kami setiap hari! “Dia menulis kepada suaminya.

“Saya bangga dengan cintakan kita dan berkongsi dengan semua yang kita sambungkan dan saya tidak boleh menunggu setiap hari sepanjang hidup kita !! Terima kasih kerana menunjukkan saya rasa kebebasan cinta. Berikut adalah berkat, pertumbuhan, komunikasi dan Bliss yang tidak berkesudahan! : kissing_heart: : kissing_heart: : kissing_heart: #deananniversary # 7 # love # loveuniverse, “Kunci menyimpulkan jawatan itu, yang dipasangkan dengan grafik bergerak pasangan yang berkongsi smooch pada hari perkahwinan mereka.

@therealswizzz Kami telah berkahwin selama 7 tahun hari ini dan saya seperti �� iz ken ������������ ** SO teruja !!!!! ���� Kami lebih cintakan, lebih berpotensi dan lebih teruja dengan masa depan kita. Kami melihat antara satu sama lain dengan keajaiban seorang kanak-kanak dan saya kagum kita setiap hari! Saya bangga dengan cintakan kita dan berkongsi dengan semua yang kita sambungkan dan saya tidak boleh menunggu setiap hari sepanjang hidup kita !! Terima kasih kerana menunjukkan saya rasa kebebasan cinta. Berikut adalah berkat, pertumbuhan, komunikasi dan Bliss yang tidak berkesudahan! �� �� #deananniversary # 7 #love #loveuniverse

Pos yang dikongsi oleh Alicia Keys (@caliciakeys) pada

BERKAITAN: Braids Baru Alicia Keys kelihatan seperti matahari terbenam musim panas yang cantik

LOVE IS REAL.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 29

map