Alicia Silverstone dan Liv Tyler Baling Balik ke Hari Video Music “Crazy” mereka

Sangat gila bagaimana masa lalat! Sudah lebih dari dua dekad sejak Liv Tyler dan Alicia Silverstone membintangi video muzik Aerosmith untuk “Crazy,” tetapi persahabatan mereka tetap. Dua puluh dua tahun selepas video melontar kedua-duanya untuk kemasyhuran, Silverstone, 39, berkongsi gambar dari perjumpaan mereka baru-baru ini dalam bentuk #TBT.

“Reuni yang indah pada hujung minggu lalu dengan gadis saya @misslivalittle,” dia memaparkan ‘gram snap hitam dan putih semasa mereka di sebelah foto kedua-dua mereka dari video muzik 1994. Dan bolehkah kita katakan, tidak seorangpun dari mereka yang sudah berusia sedikit!

A reunion yang indah hujung minggu lalu dengan gadis saya @misslivalittle ��

Foto yang disiarkan oleh @aliciasilverstone

Tyler (yang juga menjadi anak perempuan frontrens Aerosmith Steven Tyler) kini berusia 38 tahun dan kini menjangkakan anaknya yang ketiga. The Leftovers aktres telah menikmati kejayaan yang besar selepas peranan terobosannya dalam video untuk balada carta punggung ayahnya. Silverstone, yang mungkin paling terkenal dengan penggambaran Cher dalam ’90-an klasik Tidak tahu, dengan bahagia berkahwin dengan cintanya yang lama dengan siapa dia mempunyai satu anak. Aktivis vegan kini mempunyai sejumlah filem dalam karya itu, tiga daripadanya adalah tahun ini.

BERKAITAN: Liv Tyler Berkongsi Gambar Pelali Manis dengan Ben Affleck

Tonton video muzik asal untuk “Crazy” di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − = 25

map