Alicia Silverstone Strips untuk Kempen “Saya Akan Sebaliknya Pergi Naked Daripada Bulu” PETA

Untuk Alicia Silverstone, itu semua mengenai haiwan. The Tidak tahu bintang yang mengetuai gaya hidup berasaskan tumbuhan, telah lama bersuara menjadi aktivis haiwan, bermitra dengan PETA, organisasi nirlaba yang juara hak haiwan, PSA dan kempen sejak dia masih remaja. Dan sekarang, dia kembali lagi untuk menyebarkan mesej yang diluluskan oleh PETA: Saya Akan Pergi Lebih Naked Daripada Memakai Bulu. Sekiranya anda tertanya-tanya, ya, ya dia telanjang dalam kempen. Ini menandakan kali kedua yang pernah dilucutkan di depan kamera (pertama kali menjadi video vegetarian PETA pada tahun 2007), dan kami katakan, itu pasti berkesan. Tetapi sebelum kita masuk ke dalam itu-kenapa bulu? Adakah bulu berbahaya kepada haiwan? 

“Kebanyakan orang tidak menyedari apa yang berlaku untuk mendapatkan bulu dan sangat terkejut bahawa ada masalah dengannya,” Silverstone memberitahu kami, kerana dia menyebut bulu dan kulit sebagai isu yang paling terkenal. “Industri [industri bulu] benar-benar kejam-tidak ada ladang persaraan, ia lebih seperti, ‘Hei, kita akan menyeksa kamu sepanjang hidupmu, dan kemudian menyembelihmu sesudah itu.’ Saya sangat gembira dapat membantu dalam meningkatkan kesedaran tentang sesuatu yang orang tidak bersalah dalam keadaan gelap. ” 

Dan dia berharap sekali lagi orang berpendidikan, lebih sedar, mereka akan mempertimbangkan alternatif kekejaman (dia memanggil jenama vegan yang berpangkalan di New York, Vaute Couture sebagai satu). “Ia tidak begitu sukar,” dia hanya menyatakan tentang mencari pilihan mesra vegan. “Haiwan tidak sepatutnya mendapat rawatan yang mereka terima, dan saya tidak fikir kebanyakan orang akan meluluskannya sama sekali-mereka tidak tahu.”

Sekarang, ke kempen. Ditangkap oleh jurugambar selebriti terkenal Brian Bowen Smith, Silverstone dilihat berpose dalam bidang, dengan tiada kecuali topeng domba dalam cengkamannya. “Saya agak malu mengenainya, tetapi saya percaya jurugambar,” dia mendedahkan kepada kami tentang apa yang ia suka untuk menembak kempen. “Anda tahu, anda tidak melihat saya telanjang dalam filem atau TV, saya tidak berbuat demikian, tetapi untuk haiwan itu, ia berbaloi, dan semoga ia membawa berat badan dan jika saya boleh membantu dengan memberitahu orang tentang apa yang berlaku pada, jika punggung saya perlu telanjang bagi mereka untuk mendapatkannya, maka ia berbaloi. “

Alicia Silverstone PETA
Brian Bowen Smith

Billboard dijangka akan diumumkan di Times Square hari ini (di 40th Street dan 8th Avenue) untuk melibatkan pengguna dan memaklumkan kepada mereka setiap pembelian semasa musim membeli-belah yang paling sibuk tahun ini: Black Friday . Adakah dia saraf sama sekali?

“Saya agak tidak dapat memahaminya,” kata Silverstone ketawa. “Tetapi ini menarik bahawa ada sesuatu yang akan menarik perhatian orang dan membuat mereka berfikir. Semoga mereka tidak akan mengatakan apa-apa maksudnya tentang pantat saya.” Dia berhenti sejenak, dan kemudian menambah: “Saya mengejek-jika mereka akan membuat keseronokan punggung saya, itu OK kerana ia adalah untuk haiwan, jadi saya akan mengambilnya.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 7

map