Alicia Vikander Menangis Malam Selepas Dia Menang Oscar untuk Girl Denmark

Bukan sahaja Alicia Vikander memenanginya pelakon sokongan terbaik Oscar pada Anugerah Akademi Ahad, tetapi dia juga memenangi hati kita. Bintang Sweden membuat banyak senarai berpakaian terbaik dengan gaun Louis Vuitton yang “berdebu kuning” dan mengagumkan Ryan Seacrest (dan dunia) apabila dia menyatakan hasratnya untuk anugerahnya untuk diumumkan awal supaya dia boleh merebut minuman!

Selepas tayangan tersebut, pemenang Oscar sama-sama indah: Di pesta Gubernur Ball selepas itu, Vikander tidak sabar untuk memukul lantai tarian. “Saya berasa sangat terharu dan gembira dan saya rasa sejuta emosi sekaligus,” katanya InStyle. Saya tidak sabar untuk meraikan malam ini dan melepas kasut saya dan menari malam ini. “

Dan parti itu tidak akan berhenti apabila dia pulang ke rumah. Bintang itu menambah bahawa apabila malam itu berakhir, “pesta tarian” akan terus kembali ke rumahnya. “Ia masa yang indah. Saya sangat gembira, “katanya kepada kami mengenai malam yang mengubah hidup.

BERKAITAN: Lihat Bintang pada 2016 Oscar Red Carpet

Kami berharap dia membuat sebahagian besar hujung minggu, kerana pada hari Isnin “ia kembali bekerja” untuk bintang baru Hollywood yang paling cerah. Masuk ke dalam pesta terpesona malam Oscar dengan melihat melalui galeri kami.

-Dengan laporan oleh Kim Peiffer

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 53

map