Alicia Vikander Mendedahkan Satu Perkara Dia Adakah Dapatkan Tubuh Tubuhnya Raider-Sedia

Alicia Vikander mungkin kelihatan seperti gambar Lara Croft yang sempurna dari kelelawar itu, tetapi pemain berusia 29 tahun itu menegaskan bahawa banyak persediaan telah memasuki badannya Tomb Raider-sedia.

Pemenang Oscar berkata bahawa dia mendapat 10 hingga 12 paun otot untuk peranannya, memberi tumpuan kepada latihan berat badannya. “Saya bekerja dengan jurulatih saya selama empat bulan, sehingga setiap hari sebelum saya memulakan filem saya berada di gym,” katanya dalam wawancara baru-baru ini.

Walaupun dia lebih biasa dengan senaman kardio, Vikander mendapati dirinya menyukai latihan otot yang dilakukannya untuk filem itu. “Ia adalah sesuatu yang saya sukai, saya berasa sangat dalam badan saya dan saya suka mempunyai kekuatan lain,” jelasnya.

Pergi melihat Tomb Raider hujung minggu ini! ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily) pada

Semasa bekerja lima hingga enam hari seminggu boleh kelihatan menakutkan, Vikander mengambil kesenangan pada hari Ahad, “hari pizza” yang dipersetujuinya.

Selain daripada latihannya, pelakon itu menyifatkan kesihatannya sebagai sumber mudah: tidur.

“Ia mengubah cara anda melihat, seperti yang anda rasa,” katanya. “Ibu saya selalu memberitahu saya ketika saya masih kecil dan saya terpaksa tidur pada jam 7:30 malam dan apabila saya bertanya mengapa dia berkata, ‘Baiklah, anda akan mendapat sedikit pemarah ketika anda tidak mempunyai rutin. ‘ Kemudian saya sedar apabila saya agak tua, itu sebenarnya benar. “

Alicia Vikander Lead
 Albert L. Ortega / Getty Images

Bagi kecantikan, Alicia jarang memakai solek pada masa sendiri, tetapi dia terobsesi dengan penjagaan kulit. “Jika apa-apa, kulit saya sangat kering. Saya boleh meletakkan krim tangan di wajah saya dan ia masih masuk, “katanya. Apabila dia pergi, Vikander memastikan kulitnya terhidrasi. “Pada penerbangan, saya selalu memakai topeng dan saya mempunyai krim malam sebagai krim hari saya.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 + = 41

map