Alison Pill dan Joshua Leonard Welcome Daughter Wilder Grace

Tahniah utama adalah teratur! Bilik berita pelakon Alison Pill telah melahirkan seorang gadis kecil.

Pil dan suami Joshua Leonard mengalu-alukan Wilder Grace ke dunia pada 19 November. Ini adalah anak pertama untuk ibu baru berusia 30 tahun dan ayah baru berusia 41 tahun.

Pill berkongsi foto awam pertama anak perempuannya melalui Instagram, seperti yang anda lakukan. Dia merakamkan gambar yang indah itu, “Berterima kasih kepada Wilder Grace Leonard, lahir pada 19 November 2016. ‘Oh, bumi, kau terlalu hebat untuk sesiapa sahaja untuk menyedari kamu … Adakah manusia pernah menyedari hidup sementara mereka hidup? – Setiap, setiap minit? ‘ “

Alison Pill and Joshua Leonard EMBED
msalisonpill / instagram

Petikan yang menarik adalah dari permainan, Bandar kami yang ditulis oleh penulis drama dan novelis Thornton Wilder, yang kemungkinan besar adalah inspirasi untuk nama itu.

BERKAITAN: Cara Berpakaian Bonggol Bayi Anda

Pil dan Leonard telah berkahwin pada tahun 2015 selepas penglibatan ringkas. Leonard, juga seorang pelakon, didedahkan kepada Majalah Orang semua rahsia dari pertunangan itu. “Ia bagus,” katanya. “Tangannya gemetar, dan kira-kira 30 saat selepas saya memberikannya kepadanya, saya berkata, ‘Anda mungkin mahu meletakkannya sekarang.'”

VIDEO: Bayi Luna Makan Makanan Pepejal Pertama

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 16

map