Aly Raisman Wears Swimsuit untuk Menyebarkan Mesej Mengenai Positiviti Badan

Musim permaidani adalah pada kami, dan gimnasium Olimpik dan semua orang di sekeliling manusia hebat Aly Raisman berada di sini untuk menyebarkan cinta diri. Dua minggu selepas insiden menyedarkan badan dengan ejen TSA, Raisman membawa kepada Instagramnya untuk berkongsi foto dirinya dalam satu keping seksi yang seksi bersama dengan hebat mesej. 

“Pakailah apa sahaja yang membuatkan anda berasa gembira dan yakin. Jangan sekali-kali membiarkan sesiapa memberitahu anda bagaimana hendaknya atau tidak patut berpakaian,” dia memulakan keterangannya. “Kita semua berhak memakai apa yang kita mahu. Wanita tidak perlu berpakaian sederhana untuk dihormati.”

Raisman meneruskan mesejnya dengan menggalakkan pengikutnya berbangga dengan badan yang mereka miliki dan memberi tumpuan kepada bagaimana mereka bukannya faktor luar. “Bangga dengan tubuh awak, tidak pernah mengenai nombor pada skala itu tentang perasaan anda, anda semua unik dan cantik dengan cara anda sendiri, tidak ada yang sempurna.”

VIDEO: 11Times Aly Raisman dan Simone Biles Apakah Matlamat BFF 

Sudah tentu dia manusia dan mengakui bahawa ia tidak selalu mudah untuk menjadi positif seratus peratus masa itu. “Kami semua mempunyai hari-hari yang tidak selamat, cerita semua orang penting, SEMUA orang, anda tidak pernah tahu apa yang sedang berlaku, terima kasih kerana berterusan memberi inspirasi kepada saya setiap hari dan sebagainya. ” 

Pakai apa sahaja yang membuatkan anda berasa gembira dan yakin. Jangan sekali-kali biarkan sesiapa memberitahu anda bagaimana anda harus atau tidak patut berpakaian. Kita semua berhak memakai apa yang kita mahu. Wanita tidak perlu berpakaian sederhana untuk dihormati. Bangga dengan tubuh awak. Ia tidak pernah mengenai nombor pada skala itu tentang cara anda rasa. Anda semua unik dan cantik dengan cara anda sendiri. Tiada siapa yang sempurna. DAN tidak kira siapa anda, lelaki atau perempuan, kita semua mempunyai hari-hari ketidakamanan. Kita semua manusia. Kisah setiap orang adalah penting. SEMUA ORANG. Anda tidak pernah tahu apa yang sedang berlaku. Terima kasih semua untuk terus memberi inspirasi kepada saya setiap hari. Sebarkan orang-orang cinta dan nikmati hari Isnin anda ⌂✨�� # IGotItFromMyMomma #GIRLPOWER

Satu jawatan yang dikongsi oleh Alexandra Raisman (@alyraisman) pada

BERKAITAN: Ashley Graham Membuka Kepercayaan: “Ada Beberapa Hari Saya Suka Lemak”

Instagram gimnas meletup di media sosial, mengumpulkan 160 ribu suka dan beratus-ratus ulasan positif. Jalan untuk pergi, Aly. Teruskan penyebaran cinta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map