Aly Raisman, Yara Shahidi, dan Rachel Platten berpose dalam Pakaian mereka untuk Aerie’s Unretouched Campaign

Aly Raisman Aerie Campaign
Ali Mitton 

Olivia Bahou

25 Jan, 2018 @ 11:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Aly Raisman, Yara Shahidi, dan Rachel Platten semuanya menjaringkan satu pertunjukan baru. Para feminis yang bercakap-cakap adalah tiga Model Peranan AerieREAL yang baru, yang dibintangi dalam kempen musim semi yang benar-benar tanpa henti untuk jenama itu, di samping rakan senegaranya Iskra Lawrence.

Kempen Aerie, yang dilancarkan pada Khamis, menggalakkan kesegaran tubuh dengan menunjukkan empat wanita berpakaian seluar dalam semua kegemilangan mereka bebas dari airbrushing. Tetapi menyamar untuk gambar bukan satu-satunya cara mereka akan mempromosikan pemberdayaan dalam peranan baru mereka. Model Peranan AerieREAL akan menjadi tuan rumah dalam ucapan bercakap di kedai, dan mereka bentuk produk eksklusif dengan 100 peratus jualan pergi ke badan amal pilihan mereka.

“Yara, Aly, Rachel, dan Iskra benar-benar mewujudkan AerieREAL dan apa yang dimaksudkan untuk menjadi kuat, yakin, dan bahagia dalam kulit anda sendiri,” kata Jennifer Foyle, presiden jenama global Aerie, dalam satu kenyataan. “Di Aerie, kami percaya keindahan sebenar, dan tidak pernah mengagumi model kami. Sekarang, lebih daripada biasa, kami mahu menggalakkan wanita di mana-mana untuk diberi kuasa untuk merangkul sifat-sifat unik mereka sendiri dan diri REAL yang indah. “

VIDEO: Seperti Anda, Yara Shahidi Takut dengan Fanny Pack Her

Tetap bergulir untuk melihat imej kempen cantik dan mendengar daripada wanita-wanita muda yang diberi kuasa itu dengan kata-kata mereka sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 + = 67

map