Amal Clooney Adakah 40! Lihat Kerana Ia Paling Bergaya

Amal Clooney yang cantik hanya berada di radar kami selama beberapa tahun, tetapi dia telah memantapkan tempatnya sebagai ikon gaya. Semenjak dia ditonjolkan pada bulan September 2014 dengan perkahwinannya dengan jantung George Clooney, kami telah menghitung peguam dan aktivis untuk inspirasi #OOTD, dari pakaian pejabatnya untuk acara dasi hitam.

Clooney telah menyempurnakan seni memakai kerja, menguruskan untuk membuat trend dan warna berani kelihatan bergaya di tempat kerja. Tetapi bintang yang bergaya sama-sama tepat apabila dia tidak bertugas-39 tahun ini boleh bekerja atas tanaman atau skirt mini seperti perniagaan tiada siapa.

VIDEO: Momal Cutest Amal dan George Clooney

Bahkan jangan sampai kita mulai pada pakaian malamnya: Puan Clooney bertukar dari bilik persidangan yang memisahkan pakaian slip malam keluar seolah-olah dalam sekejap mata. Apa, seperti sukar?

Untuk menghormati hari lahir wanita berbakat ini, lihat kembali ke arahnya yang paling bergaya dan bersedia untuk mendapatkan iri pakaian yang serius.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 89 =

map