Amal Clooney memakai Daisy Dukes dengan cara yang tidak dijangka untuk Malam Tarikh dengan George

Amal Clooney telah benar-benar meningkatkan permainan fesyennya. Bintang yang sudah-chic telah mengambil gaya jalanannya ke tahap seterusnya dalam pakaian selepas pakaian akhir-akhir ini, dan dia juga mengilhami pakaian kerja kami.

Walau bagaimanapun, pandangan terkininya mungkin merupakan risiko gaya yang paling besar yang telah diambilnya setakat ini.

Daripada memakai seluar pendek yang mudah manakala pada malam tarikh romantis di N.Y.C. dengan suaminya George Clooney, Amal berani dengan memakai kedua-dua bingkap kulit tebal dan Alexander Wang denim Daisy Dukes (kedai serupa di sini) pada masa yang sama.

Amal and George Clooney
Felipe Ramales / Splash News

Seluar dua ditambah dengan bulu bunga dan bulu yang dipakainya tidak diragukan lagi kelihatan, tetapi dia masih kelihatan seperti gaya seperti biasa. George menyimpan perkara-perkara yang lebih mudah dengan memakai jaket kelabu dan jins biru.

BERKAITAN: Amal dan George Clooney Kongsi Alasan Peribadi Mengapa Mereka Menyumbangkan $ 500,000 untuk Kawalan Gun

Amal dan George akhirnya melihat bersama menyokong March for Our Lives bulan lepas, tetapi sejak kebelakangan ini, Amal telah membuat sebahagian besar gaya jalanannya sendiri.

Awal minggu ini, dia memakai salah satu jaket hujan terbaik yang pernah kita lihat di hijau, dan semalam dia memakai salah satu daripada stail fesyen Meghan Markle.

Dengan begitu banyak penampilan yang berubah-ubah, kami meragui ini adalah kali terakhir pakaian Amal mencuri perhatian. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − = 1

map