Amal Clooney memakai Minidress Korset untuk Malam Tarikh dengan Suami Mustachioed

Namakan seorang yang lebih glamor … kita akan tunggu.

George dan Amal Clooney, Raja dan Ratu semua yang halus, elegan, dan romantis di dunia ini, diselaraskan untuk malam hari di Sardinia pada hari Sabtu, membawa fesyen percutian mereka A-game, seperti biasa.

Amal berpaut pada sisi suaminya dengan minidress bodycon putih yang ruched dengan tali hitam yang memberikan ilusi seperti korset ke bawah kancing (fikir: bajak laut steampunk seksi memukul kelab). Menyumbang kepada getaran #IslandLife yang diletakkan di muka, Puan Clooney berpasangan dengan pakaian licin dengan satu set pam espadrille hitam dengan tali yang mengikat setiap pergelangan kaki (kedai gaya yang sama di sini).

George mengikuti petunjuk fesyen ikon isteri, memadankan butang hitam pendek lengan hitam dengan seluar luar putih. (Kami suka memikirkan Amal memasuki bilik tidur dan menyatakan, “kami memakai malam ini hitam dan putih,” menjelang pameran.)

Amal Clooney
TheImageDirect.com

Dengan kembar berusia 1 tahun Alexander dan Ella di rumah, George dan Amal mungkin menggunakan malam yang glamor di bandar itu. Walaupun, jujur, kami tidak yakin pasangan itu tidak menetas di couture semasa tugas dering.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 8 = 12

map