Amanda Seyfried dan Thomas Sadoski Melangkah Bersama Untuk Kali Pertama Sejak Memperingati Daughter

Amanda Seyfried dan Thomas Sadoski banyak tersenyum tentang hari-hari ini.

Pengantin baru dan ibu bapa kali pertama melangkah keluar di Los Angeles pada hari Selasa buat kali pertama sejak menyambut anak perempuan mereka pada bulan Mac.

Bercium telinga ke telinga, minuman Starbucks di tangan, pasangan itu kelihatan lebih bahagia daripada sebelumnya, dan kita tidak boleh mengatakan kita menyalahkan mereka.

Seyfried dan Sadoski berpindah ke majlis peribadi sebelum kelahiran anak mereka pada pertengahan Mac (Finn membuat penampilan, sudah tentu). Hanya satu minggu kemudian, berita pecah bahawa Seyfried telah melahirkan seorang bayi perempuan. Bercakap mengenai bulan yang produktif!

BERKAITAN: Irina Shayk Berlaku dalam L.A. Hari Selepas Memberi Kelahiran

Pasangan yang baru berkahwin menyerap masa mereka dari rumah, bersiar-siar bersama. Seyfried memakai sepasang jaket yang dipotong, kasut kelabu (kedai sepasang yang sama di sini), dan baju hitam hitam, satu set cermin mata hitam yang bertengger di atas kunci berambut perangnya. Sadoski melangkah keluar dalam seluar pendek seluar pendek perang coklat, tee grafik hitam dan hoodie, kelihatan seperti diam-diam gembira sebagai isterinya.

Amanda Seyfried Steps Out After Birth
FameFlynet

Tahniah lagi, anda berdua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map