Amanda Seyfried Terlibat dengan Co-Star Thomas Sadoski

Amanda Seyfried bersedia mengikat simpulan: The Perempuan biadap pelakon dan teman lelakinya, Thomas Sadoski, terlibat!

Seorang wakil untuk aktres mengesahkan berita perayaan itu Orang. Pasangan itu pertama kali bertemu semasa bekerja di luar permainan Broadway Cara Kita Dapatkan, yang dibuka pada tahun 2015, dan kemudian bersatu semula sebagai bintang-bintang untuk filem yang akan datang Firman yang terakhir. Pasangan itu dilaporkan sejak bertarikh selepas mereka memulakan penggambaran untuk filem baru. 

Spekulasi bahawa loceng perkahwinan akan berdering lama untuk Seyfried telah dipasang awal bulan ini apabila dia difoto di New York City dengan band perak yang sederhana pada jari cincinnya. Melibatkan diri adalah langkah penting dan doktor haiwan teater sebelum ini diberitahu InStyle mengenai momen transformatif dalam sejarahnya dalam membuat keputusan yang besar. “Apabila saya diminta untuk memikirkan seketika dalam hidup saya, saya rasa saya memerlukan keberanian tambahan, saya segera memikirkan kembali keputusan yang saya buat untuk pertama kali,” kata Seyfried. “Ia adalah satu peristiwa yang mengubah hidup saya yang membuktikan bahawa ketakutan akan dapat membuka anda.”

Walaupun pelakon itu tidak mengesahkan apabila perkahwinan itu berlaku, majlis perkahwinan itu akan mengikuti galakannya tentang pengantin perempuan pada tahun 2008 mama Mia. Ini akan menjadi pelakon berusia 30 tahun yang pertama berjalan di lorong. Sadoski, 40 tahun, sebelum ini berkahwin dengan Kimberly Hope, tetapi berpecah tahun lepas.

BERKAITAN: Anda Tidak Akan Mengakui Amanda Seyfried sebagai Si rambut coklat

Tahniah kepada pengantin wanita!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 6

map