Amy Adams Menjadi 41 dan Lebih Menawan Daripada Pernah: Lihat Transformasinya Melalui Tahun

Amy Adams telah datang jauh sejak mencuri masker kakaknya sebagai pelajar sekolah tinggi, tetapi ia mengambil sedikit masa untuk menjadi wanita yang cantik, berambut perang tebal yang kini kita kenal dan suka.

Ketika Adams yang merayakan ulang tahunnya ke-41 hari ini-mula-mula mendapat Hollywood dia menganggap studio itu hanya menginginkan warna rambutnya semula jadi. Tetapi dia akhirnya berpaling kepada warna sekarang-tanda tangannya dan tidak kelihatan sejak itu. Dan secara kebetulan, ketika dia pulang, beberapa peranan yang hebat, termasuk Ashley pada tahun 2005 Junebug– yang memperolehnya pertama daripada lima pencalonan Oscar-Bonnie Bach pada tahun 2007 Perang Charlie Wilson, dan Giselle dalam Enchanted, datang bersama. Seterusnya bagi pelakon itu Batman v Superman: Dawn of Justice dengan Ben Affleck dan Henry Cavill. Dan walaupun dia memainkan si rambut coklat Lois Lane biasanya, dia akan memakai catur merah.

Kerana kerjayanya telah dimulakan, Adams telah mencuba banyak penampilan yang berbeza di skrin (termasuk kebiasaan biarawati di Keraguan), tetapi di luar skrin ibu Aviana yang berusia 5 tahun, terutama tinggal dengan warna merah, yang telah berkhidmat dengan baik. Lihat transformasi beliau selama bertahun-tahun-dia hanya menjadi lebih baik!

PHOTOS: Lihat Perubahan Amy Adams Sepanjang Tahun

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 63

map