Amy Poehler Menjadi 46! Lihat Bagaimana Ratu Rambut Komedi Telah Berubah Sepanjang Tahun

Gadis hari jadi Amy Poehler adalah seorang wanita yang mempunyai banyak bakat. Bukan sahaja dia mempunyai bakat untuk membuat kita ketawa (biasanya, sehingga kita menangis), tetapi dia juga seorang penulis, pelawak, produser, pengarah, artis suara, dan pelakon. Dan, kita harus mengatakan, itu banyak topi untuk seorang wanita memakai. 

Untuk banyak peranannya, sama ada di hadapan kamera atau di belakang tabir, Poehler telah diketahui menukar warna rambutnya secara teratur. Tidak peduli apa yang dia pilih-berambut perang, si rambut coklat, platinum, atau merah-wanita depan semua perkara lucu selalu berakhir kelihatan hebat.

Ambil Anugerah SAG tahun lalu, yang menyaksikan dia berubah menjadi lob redhead yang lurus. Lengkap dengan bibir merah jambu yang berkilat, yang Sisters bintang kelihatan sengit. Untuk melihat diri anda sendiri, klik melalui galeri kami untuk melihat perubahan yang luar biasa selama bertahun-tahun.

BERKAITAN: 9 Kali Tina Fey dan Amy Poehler memeluk Carpet Merah Bersama

Selamat ulang tahun ke-46, Amy!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − 8 =

map