Amy Schumer mengkritik Kelly Clarkson Mengenai Celebrity Family Feud

Ia adalah bulan-bulan pertunjukan dalam pembuatan. Episod Amy Schumer dari Selebriti Keluarga feud– di mana dia mengambil satu dan satu-satunya Kelly Clarkson dan rakan-rakannya-akhirnya ditayangkan pada malam Ahad.

The Snatched aktres mengumumkan bahawa puak Schumer akan bersaing dalam persembahan tercinta semasa penampilannya Malam Terlalu Dengan Seth Meyers kembali pada bulan Mac. “Saya tidak pernah lebih bangga dengan apa-apa dalam hidup saya,” katanya kepada Meyers tanpa nafas.

VIDEO: Amy Schumer Berkongsi Tips Kecantikan Terbaiknya 

Pasukan @kellyclarkson vs Team @amyschumer memulakan musim baru #celebrityfamilyfued dan ia bermula sekarang!

Jawatan yang dikongsi oleh Celebrity Family Feud (@familyfeudabc) pada

“Semua orang begitu ke dalamnya, saya tidak perlu memutar lengan sesiapa pun,” Schumer meneruskan. “Kecuali kakak saya begitu serius tentang hal itu, kami semua teruja, seperti, ‘Ini akan menjadi menyeronokkan!’ Dan dia seperti, ‘Kami membuang masa antara berlatih sekarang.’ “

TK
ABC / Eric McCandless

Schumer, yang memberitahu Meyers bahawa bersaing Keluarga feud sentiasa impian seumur hidupnya, tidak kucar-kacir. Dia dan kakaknya Kim dan suaminya, dan adiknya Jason dan isterinya juga memakai jaket universiti yang sesuai untuk permainan.

Mari kita memainkan #notfuckingaround #gotjacketsmade yang bersengketa

Siaran yang dikongsi oleh @amyschumer pada

Malam ini pada 8 pada abc. Adakah saya menyebut keluarga saya mengenai persengketaan keluarga?!!!!!

Siaran yang dikongsi oleh @amyschumer pada

Boleh dikatakan, Schumer mempunyai banyak jawapan NSFW. Sebagai contoh, apabila tuan rumah Steve Harvey meminta gadis lucu itu untuk “menamakan sesuatu yang boleh dilakukan oleh isteri kepada kepala suaminya di bilik tidur?” Schumer menjawab, “Tolak ke bawah!” Ini menarik ketawa dari kedua-dua pasukan (terutamanya Clarkson) serta Harvey.

Pada akhirnya, ia adalah pasukan Schumer dan jaket bertuah mereka yang terbukti berjaya.

BERKAITAN: Amy Schumer Mesti Menjadi Judy Judy untuk Hari Ini, dan Kami Suka Cemburu

Tonton Schumer memutar satu pertanyaan PG yang kelihatan (dan tindak balas Clarkson) di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map