Amy Schumer untuk Main Barbie (dengan Twist) di New Live-Action Movie

Kehidupan dalam plastik, ia hebat-sekurang-kurangnya jika anda Amy Schumer.

Pelawak wanita berbakat tertinggi di dunia sedang berbincang untuk memainkan peranan tajuk dalam Barbie, filem live-action Sony Pictures berdasarkan populariti Mattel, Tarikh akhir laporan. Tetapi sebelum anda mempersoalkan pemutus pelakon itu – yang terkenal dengan sokongannya yang terang-terangan terhadap semua wanita dan jenis badan mereka yang berbeza-tahu bahawa plotline itu mempunyai sentuhan utama.

Schumer akan menjadi bintang sebagai anak patung yang tinggal di kalangan semua watak-watak Barbie di Barbieland, tetapi tidak begitu sesuai. Oleh kerana dia agak aneh dan tidak sempurna, dia akhirnya ditendang dan memulakan pengembaraan di dunia nyata di mana dia menyedari bahawa apa yang ada di dalam perkara lebih daripada apa yang ada di luar.

VIDEO: 13 daripada Foto Instagram Lucah Amy Schumer

 

Amy Pascal, Laurie MacDonald, dan Walter F. Parkes ditandatangani untuk menghasilkan filem itu, yang akan datang dengan penarafan PG dan kini ditetapkan untuk perdana pada musim panas 2018.

BERKAITAN: Amy Schumer Menjadi Wanita Pertama yang Pernah Membuat Forbes Senarai Pelawak Tertinggi

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat Schumer mengambil peranan ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 74 =

map