Anak-anak Julia Louis-Dreyfus Uplift Ibu mereka dengan Video Hilarious pada Hari Terakhir beliau Chemo

Pada hari Khamis, empat bulan selepas pergi ke umum dengan diagnosis kanser payudara, Julia Louis-Dreyfus akhirnya menyelesaikan kemoterapi.

Untuk menandakan peristiwa tersebut, Veep bintang berkongsi video lucu dan bijak kedua-dua anaknya, Henry, 25, dan Charlie, 20, yang dibuat untuk mengangkatnya pada hari besar.

“Anak-anak kecantikan saya @henryhallmusic @charlie_hall buat ini untuk saya hari ini, kemoterapi hari terakhir saya,” 56 tahun Seinfeld alum menulis di Instagram. “Pretty swell, right? Is not they sweet?”

Klip itu bermula dengan mesej daripada anak-anak lelaki beliau, “Hari chemo yang terakhir ibu! BEAT IT !!!! Cinta, Henry dan Charlie,” sebelum bergerak ke dalam prestasi penyegerakan bibir epik kepada “Beat It” oleh Michael Jackson.

Anak-anak kecantikan saya @henryhallmusic @charlie_hall membuat ini untuk saya hari ini, kemoterapi hari terakhir saya. Pretty swell, right? Bukankah mereka manis??

Satu jawatan yang dikongsi oleh Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) pada

Sepanjang pertempuran awam dengan kanser, Louis-Dreyfus telah menerima sokongan yang tidak berkesudahan dari keluarganya dan rakan-rakannya, yang tidak dapat dinafikan membantunya untuk mencapai pencapaian sejarahnya. Baru-baru ini, dia Veep bintang bersama Tony Hale dan Timothy Simons juga pergi untuk melakukan “Roar” Katy Perry untuk menghiburkannya.

Mungkin muzik benar-benar mempunyai kuasa penyembuhan. Congrats, Julia!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 32

map