Anak perempuan Courteney Cox yang berusia 13 tahun kelihatan begitu berkembang ketika berkembar dengan ibu

Anak-anak pasti kelihatan membesar begitu cepat. Kami bertaruh Courteney Cox akan bersetuju.

Ia kelihatan seperti semalam bahawa anak perempuannya dan bekas anaknya, David Arquette, Coco Arquette dilahirkan, tetapi kini anak lelaki berusia 13 tahun itu kelihatan semua dewasa dan merupakan imej yang meludah dari ibu terkenalnya.

Courteney dan Coco melangkah keluar untuk L.A. County Walk untuk Mengalahkan ALS di Los Angeles pada hari Ahad, dan persamaan keluarga mereka adalah jelas dari satu batu jauhnya. Ia juga membantu mereka berpakaian hampir sama. Mereka memakai pakaian seragam yang sepadan-semua untuk tujuan yang besar.

TK
Matt Winkelmeyer / Getty

Sebagai sokongan kepada penganut Hollywood, Nanci Ryder, yang telah didiagnosis dengan ALS, kedua-duanya memakai baju dan baju tisu “Pasukan Nanci” untuk berjalan kaki sepanjang batu. Mereka bukan satu-satunya yang melangkah keluar untuk menunjukkan sokongan walaupun.

Renee Zellweger, Matt Bomer, Justine Bateman, dan Bryan Lourd semua menyertai Pasukan Nanci untuk hari ini dalam T-shirt dan tanda-tanda perayaan. Bersama-sama, mereka menaikkan lebih daripada $ 100,000 untuk tujuan pada tahun ini berjalan kaki. Semua pembiayaan pergi ke ALS Persatuan Golden West Bab untuk perkhidmatan penjagaan, dasar awam, dan penyelidikan.

Kami akan panggil bahawa menghabiskan waktu petang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 91

map