Anda akan Ingin Anda Percutian Keluarga Priyanka Chopra

Priyanka Chopra dan keluarganya sangat serius. Klan Chopra sedang menikmati masa yang berkualiti bersama semasa bercuti, dan mereka kelihatan seperti mereka suka setiap minit. Tidak pasti tentang anda, tetapi percutian keluarga kami biasanya melibatkan banyak pertelingkahan.

Minggu ini, Chopra dan keluarganya berada di Mumbai untuk meraikan filemnya yang akan datang, Kaay Re Rascalaa, dan dia membawa kedua-dua ibu dan abangnya ke perdana. Trio itu memaparkan gambar manis ini, yang ditulis oleh Chopra, “Mama saya terbaik! # WhoIsTheFavouriteChildThough.”

Mama saya terbaik! #WhoIsTheFavouriteChildThough? #SuchASweetMoment #MakingMemories @madhuchopra @ siddharthchopra89

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

Kini, ketiga-tiga Chopras sedang meletus lagi, menuju ke tempat yang tidak didedahkan untuk meraikan hari jadi pelakon berusia 34 tahun itu. The Quantico bintang berkongsi gambar keluarganya di kapal terbang, menyatakan kegembiraannya untuk melarikan diri dengan orang tersayangnya.

Happy family vacaaaaayyyyy .. # Chopra’sOut ❤️������ izwal���� @ siddharthchopra89 @madhuchopra

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

Ini adalah satu keluarga jet-setting, dari rupa perkara. Chopra mencatatkan satu lagi pasport kolektif ketiga, dan dengan kiraan kami, mereka mempunyai 11 dokumen! “Sebuah keluarga yang baik, saya mesti katakan,” Chopra menerangkan foto itu. 

Itulah 3 orang pasport !! Seorang keluarga yang sihat yang mesti saya katakan .. whaaaaaaa? @ siddharthchopra89 @madhuchopra ������������

Jawatan yang dikongsi oleh Priyanka Chopra (@priyankachopra) pada

Kami juga akan mengatakan demikian! 

BERKAITAN: Priyanka Chopra Memakai Pakaian Sweatshirt untuk Pertunjukan Couture Pertama

Kami pasti Chopra akan mempunyai hari jadi yang mengagumkan yang dikelilingi oleh keluarganya, dan kami tidak sabar untuk melihat lebih banyak gambar dari percutian mereka.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 48 =

map