Anda Akan Ingin Salin Lihat Gaya Gaya Kasual-Cool Jennifer Aniston, Stat

Jennifer Aniston adalah ratu gaun hitam kecil di atas permaidani merah, tetapi apabila tiba masanya, aktres itu mempunyai pendekatan yang lebih santai untuk gaya. Kes pada titik? Perjumpaan terkini di New York City, di mana dia membungkus setebal, ensemble yang benar-benar sejuk yang anda mahu membuat musim panas baru anda pergi ke. 

Semasa menuju makan tengah hari di Mercer Kitchen di kejiranan SoHo Big Apple, Aniston memilih miniskirt kelabu yang ketat, yang dia bekerjasama dengan tee putih dan harimau dan selendang cetak berjalur. Dia menamatkan ensemblenya dengan mantel parit yang berangin, kasut putih dengan trim hitam, beg crossbody hitam, dan sepasang sunnies pelindung. Dia menarik rambutnya kembali ke bun yang rendah dan longgar. Aniston juga disertai oleh suaminya, Justin Theroux yang juga kasual, memakai jins hitam, tee otot cetak putih, but hitam, topi hitam dan cermin mata hitam.

BERKAITAN: Jennifer Aniston dan Justin Theroux Selaras untuk Malam Tarikh Rendah Rendah

Tetapi ini bukan kali pertama pasangan itu telah dilihat dan bersama bersama dalam N.Y.C. Pada akhir bulan Mei, mereka melangkah keluar untuk malam tarikh di bandar, kelihatan seperti comel dan cinta seperti biasa. Kita tidak boleh menunggu untuk melihat ke mana mereka menuju ke hadapan. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map