Anda Akan Mahu Memakai Setiap Item di New Line Derek Lam untuk Athleta-Walaupun Jika Anda Tidak Memukul Gim

Inilah sebabnya untuk mengambil gambar bilik loker yang cepat: Derek Lam telah bekerjasama dengan Athleta untuk pakaian berprestasi tinggi berani. Sempurna untuk setiap aktiviti dari joging ke Pilates, Lam direka koleksi (harga berkisar dari $ 64 hingga $ 498) dengan fungsi dalam fikiran. Tetapi jika anda tidak dapat ingat kali terakhir anda melihat bahagian dalam gim, jangan takut. Potongan-inspirasi yang diilhamkan oleh athleisure adalah bertujuan untuk memastikan anda kelihatan sejuk tanpa menghiraukan hari Sabtu sore anda. “Saya mahu membuat sesuatu yang mudah, selesa, dan praktikal,” kata Lam InStyle. “Anda juga boleh membuangnya untuk makan tengahari.” Kami meminta pereka untuk hidangan pada ciri kegemaran kami.

BERKAITAN: 12 Athleisure Pieces Fit for the Office

Warna-warna ultra melangsingkan badan
“Panel putih bertujuan memberi ilusi kesan pelangsingan,” kata Lam. “Baris diilhamkan oleh tema menghalang warna dalam koleksi 10 Crosby saya.”

Pemisahan dibuat untuk dicampur dan dipadankan
“Saya mahu memberikan pilihan para pelanggan tentang cara memakai pakaian, sama ada dua keping yang sudah digayakan untuk bersatu atau memisahkan,” jelasnya..

Anda boleh membuat pelbagai tujuan
“Capris baik untuk aktiviti tinggi atau rendah,” kata Lam. “Bahagian atas tanaman mempunyai sokongan penuh supaya anda boleh melakukan apa saja daripada berlari ke yoga di dalamnya.” Dan sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana dia merasakan puncak tanaman di gym? “Pastikan memakai mereka dengan seluar pinggang tinggi supaya anda hanya menunjukkan sekerat kulit.”

BERKAITAN: Blake Lively Captures a Moment Funny dengan Trainer Bertanggungjawab untuk Tuberkejanya

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map