Anda Boleh Akhirnya Beli Collab H & M Affordable Nicki Minaj

Nicki Minaj
nickiminaj / Instagram

Alexis Bennett

30 Nov, 2017 @ 11:00 pagi

Sekiranya anda mengikuti Nicki Minaj di Instagram, anda mungkin mendapati dia menggoda pakaian yang diilhamkan oleh Harajuku. Minggu lalu, dia berkongsi gambar sambil memakai kimono bergaya. Tetapi dia meninggalkan kami tertanya-tanya tentang pereka di sebalik pandangan itu apabila dia menangkap gambar itu, “Kimono oleh #IssaSecret (anda boleh memilikinya tidak lama lagi).” Ternyata Nicki Ninja Nick the Boss Nicki the Harajuku Barbie menciptakan sekeping cantik ini dengan bantuan dari H & M. Dan dia merancang lebih banyak item yang diilhami oleh cintanya untuk fesyen Harajuku.

Anda mungkin pernah mendengar mengenai kempen Krismas H & M yang dibintangi oleh Minaj. Tetapi garis ini sama sekali berbeza. Minaj sebenarnya direka koleksi kapsul 11 ​​keping dengan jenama itu, dan kami semua boleh mendapatkan tangan kami pada fesyen yang mampu dimulakan bermula hari ini pada 30 November. Pada barisan ini, anda akan dapati sesuatu untuk setiap kesempatan, dari skirt mini berpesta pesta ($ 25 ; hm.com) selesai dengan poket yang menggeliat dengan hoodies yang lebih besar ($ 40; hm.com) yang merupakan perlawanan yang sempurna untuk but lutut lutut yang telah anda simpan.

VIDEO: Nicki Minaj Petikan untuk Mendapatkan Anda Melalui Hari

 

Dan anda sudah tahu H & M akan memberkati kita dengan harga yang hebat. Item yang paling mahal dalam koleksi Minaj adalah jaket bulu palsu, dan hanya $ 70. Anda lebih baik pergi ke laman web H & M sekiranya anda mahu menjaringkan satu rekaan H & M Nicki Minaj. Kami meramalkan bahawa ini akan menjual dengan cepat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

65 + = 74

map